Jump to content

Tip na dobrý film / seriál

Tazatel

Recommended Posts

Nakonec něco napíšu, ať nejsem za rasistu a xenofoba. Asi mi to vadí, protože v seriálu Hry o trůny, žádná podobná postava s černou barvou pleti nebyla. Moje chyba, že porovnávám tento nový seriál s tím původním, byď se odehrávají ve stejném fantasy světě. Myslím, že je i přežitý systém, kdy na trůnu sedí král a královna. Když bude v příštím seriálu sedět na trůně královna s královnou, tak neřeknu ani popel. Přísahám. Omlouvám se, že jsem se dotknul Ragu se svým špatným názorem. 

Ma to megabomba hodnocení, tak sem se na to vrhnul a ……..protrpel jsem jeden dil, kde asi 30 lidi třicetkrát řeklo, ze “michael is special” a “great” a “the best”. Pak jsem to vypnul. Je to pak lepší? 

před 35 minutami, Frantik napsal:

Ma to megabomba hodnocení, tak sem se na to vrhnul a ……..protrpel jsem jeden dil, kde asi 30 lidi třicetkrát řeklo, ze “michael is special” a “great” a “the best”. Pak jsem to vypnul. Je to pak lepší? 

:) mne se to libilo moc. O hodnoceni jsem predem nic nevedel. I kdyz je to hlavne "oslavnej" dokument o MJ, tak je tam i spousta dalsich zajimavych informaci. Si eru viteznyho tymu Bulls trochu pamatuju i tu generaci Dream teamu z OH. Za me to je paradni pripominka kusu sportovni historie. 

V 31. 8. 2022 v 19:21, ragu napsal:

Ve vší úctě - jděte už do prdele s kecama o kvótách. Dekády filmovej průmysl recykloval furt ty stejný ksichty a vytvářel představu dost monotónního světa. Že se to poslední roky vyhrotilo je jenom důsledek výše zmíněnýho, nicméně kromě občasnýho úletu (typu černá Boleyn) je to většinou hratelný. Narážet furt na kecy, že je něco sračka, protože je tam ...(černej trpaslík, černej Velaryon, trans herec a další doplň dle uvážení) kvůli kvótám mě nebaví ani na žumpě typu Novinky, natož tady. 

Přesně. Jsem zvědavý na ten připravovaný životopisný film o Mandelovi, kterého bude hrát Mikkelsen. To asi všem zavře hubu. Důležité je, že to bude dobře zahrané.

Guest Zmizík
před 6 minutami, Frantik napsal:

Jojo, alespon podle traileru by to mohla byt pecka 🙂 Ne jako 1917, kde "jdou dva a pak jeden a furt" 🙂 

A tak lepší, než jak furt lez ten norskej Meresjev. 

Teď jsme se vrátili z kina, byli jsme na Žižkovi s kamarádkou, středoškolskou profesorkou dějepisu, která se dopředu nikdy nedívá na recenze a upoutávky 🙂

Takže, pokud jste viděli Robina Hooda, na Žižku nemusíte. Je to pěkně udělanej historickej film, ale nebýt tam cepy, sudlice a obrněnej žebřiňák, tak se to mohlo odehrát si jinýma postavama kdekoliv.

Kdo chce s úsměvem zavzpomínat na rok 2020 ve světě, tak doporučuji film https://www.csfd.cz/film/952629-smrt-do-roku-2020/prehled/ a na rok 2021 https://www.csfd.cz/film/1115677-smrt-roku-2021/prehled/