Johny65 Posted September 27, 2022 Report Share Posted September 27, 2022 Doporučuju Elvise na HBO, po dlouhé době jeden z těch lepších filmů, co jsem viděl, parádně natočený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zmizík Posted September 27, 2022 Report Share Posted September 27, 2022 (edited) Před hodinou, Johny65 napsal: Doporučuju Elvise na HBO, po dlouhé době jeden z těch lepších filmů, co jsem viděl, parádně natočený. Já to ani nedokoukal - Elvisa hrála nějaká ultra nesympatická držka, která mimo vystoupení jen divně koukala a vlastně se k ničemu moc nevyjadřovala, takovej trošku blbeček, kterýho se život asi ani moc netýká. Celý to bylo nafilmovaný pro nepříjemně hekticky a efektně nebo co, prostě blbě se tomu věřilo. Exteriéry pravda perfektní a líbily se mně k tomu ty titulky nakreslený, ale to je asi tak všechno. Ale to mluvím za sebe, no. Edited September 27, 2022 by Zmizík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny65 Posted September 27, 2022 Report Share Posted September 27, 2022 před 4 minutami, Zmizík napsal: Já to ani nedokoukal - Elvisa hrála nějaká ultra nesympatická držka, která mimo vystoupení jen divně koukala a vlastně se k ničemu moc nevyjadřovala, takovej trošku blbeček, kterýho se život asi ani moc netýká. Celý to bylo nafilmovaný pro nepříjemně hekticky a efektně nebo co, prostě blbě se na to hledělo. Exteriéry pravda perfektní a líbily se mně k tomu ty titulky nakreslený, ale to je asi tak všechno. Ale to mluvím za sebe, no. Ty jo mě se to líbilo a hodně, efektně to natočený určitě je, hekticky nevím, vzhledem k tej stopáži to dobře utíkalo. Ale chápu, že někomu se třeba může víc líbit Bohemian Rhapsody a mě zase bylo bližší i hudebně tohle. A scéna s koncertem v Russwood byla skvělá, prostě takovej ten nejlepší moment z celýho filmu, něco jako v Rush když Niki Lauda potkal svou ženu a jede rychle starou Alfou, uplně jiný scény, ale prostě takovej ten úsek, co si každěj vybaví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted September 27, 2022 Report Share Posted September 27, 2022 toho elvise jsem taky vypnul. vůbec mě to nebavilo. nesympaticky postavy, splašenej děj i kamera, elvis vykreslenej přehnaně negativně, myslím. a i ty písničky měly nějak divnej sound.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 My dali včera tohle: https://www.csfd.cz/film/1206295-athena/prehled/ Nechápu to obří hodnocení, je to takový béčko mi příjde a dal bych tak 60%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prky Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Já mám za sebou první sérii Undercover a zatím mě to baví dosthttps://www.csfd.cz/film/703221-undercover/prehled/Tak jsem dokoukal všechny tři série a za mě dobrý Netradiční prostředí, uvěřitelné herci a série mají spíš stoupající tendenci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marosh Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 Dobře natočené, dobře obsazené... Třináct životů Link to comment Share on other sites More sharing options...
organic Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 Se divím, že tu není Dahmer, jsou toho plné internety. Jsem u devátého dílu a přes velice pomalé tempo docela dobrá sonda Netflixu do duše homosexuálního nekrofilního kanibala. Tak 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 Joo to bude zase hustý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 Koukám na Strach nad městem s Belmondem a hle, 110R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted October 1, 2022 Report Share Posted October 1, 2022 V 30. 9. 2022 v 9:40, organic napsal: Se divím, že tu není Dahmer, jsou toho plné internety. Jsem u devátého dílu a přes velice pomalé tempo docela dobrá sonda Netflixu do duše homosexuálního nekrofilního kanibala. Tak 7/10 mam za sebou 4. dily a chvilkama to teda neni uplne prijemna podivana ... jinak dobre natocenej serial, hlavni role zahrana i obsazena skvele ... pripojuju se taky k hodnoceni 7/10 a verte mi, ze po tyhle homo/necro/sado produkci si davam definitivne vod podobnejch magoru voraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted October 1, 2022 Report Share Posted October 1, 2022 V 27. 9. 2022 v 11:20, Zmizík napsal: Já to ani nedokoukal - Elvisa hrála nějaká ultra nesympatická držka, která mimo vystoupení jen divně koukala a vlastně se k ničemu moc nevyjadřovala, takovej trošku blbeček, kterýho se život asi ani moc netýká. Celý to bylo nafilmovaný pro nepříjemně hekticky a efektně nebo co, prostě blbě se tomu věřilo. Exteriéry pravda perfektní a líbily se mně k tomu ty titulky nakreslený, ale to je asi tak všechno. Ale to mluvím za sebe, no. Mluvíš mi z duše... nesympatická držka. Akorát Hanks tam je skvělej, hnusnej až na půdu, jen mi přijde, že z něj zase udělali víceméně karikaturu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted October 1, 2022 Report Share Posted October 1, 2022 před 2 hodinami, Sarka Farka napsal: mam za sebou 4. dily a chvilkama to teda neni uplne prijemna podivana ... jinak dobre natocenej serial, hlavni role zahrana i obsazena skvele ... pripojuju se taky k hodnoceni 7/10 a verte mi, ze po tyhle homo/necro/sado produkci si davam definitivne vod podobnejch magoru voraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted October 1, 2022 Report Share Posted October 1, 2022 (edited) btw ... na smrad v byte je nejlepsi stromecek do auta, resp. hodne stromecku Edited October 1, 2022 by Sarka Farka Link to comment Share on other sites More sharing options...
coben Posted October 8, 2022 Report Share Posted October 8, 2022 Trojúhelník smutku, skvělá černá komedie, teď ve všech dobrých kinech. A je tam i hodinkova scéna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffik Posted October 8, 2022 Report Share Posted October 8, 2022 před 1 hodinou, coben napsal: Trojúhelník smutku, skvělá černá komedie, teď ve všech dobrých kinech. A je tam i hodinkova scéna jj recenze jsou skvělý, jen to nemůžu nikde najít ke stažení, neví někdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinJel Posted October 9, 2022 Report Share Posted October 9, 2022 Za mě super film z prostředí NBA - Životní trefa Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted October 9, 2022 Report Share Posted October 9, 2022 Už to tady proběhlo, ale musím připomenout Kominsky method. Mám rozkoukáno potřetí a pořád mě baví. Prudce inteligentní humor Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted October 10, 2022 Report Share Posted October 10, 2022 Free guy - uplne blbý to není. soused alibi na míru - francouzská oddychovka, hlubokou myšlenku necekej, zasmejes se Balón cesta za smirenim zasek- pokud chces videt Paříž bez lidi, vzpomenout na covid a zasmát se Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdenálGT Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 Záchranná mise v Thajské jeskyni Film dle skutečnosti z nedávné doby. Dobře udělané. I když člověk příběh zná a ví jak dopadne za mně super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts