Jump to content

Tip na dobrý film / seriál

Tazatel

Recommended Posts

Před hodinou, Johny65 napsal:

Doporučuju Elvise na HBO, po dlouhé době jeden z těch lepších filmů, co jsem viděl, parádně natočený.

Já to ani nedokoukal - Elvisa hrála nějaká ultra nesympatická držka, která mimo vystoupení jen divně koukala a vlastně se k ničemu moc nevyjadřovala, takovej trošku blbeček, kterýho se život asi ani moc netýká. Celý to bylo nafilmovaný pro nepříjemně hekticky a efektně nebo co, prostě blbě se tomu věřilo. Exteriéry pravda perfektní a líbily se mně k tomu ty titulky nakreslený, ale to je asi tak všechno. Ale to mluvím za sebe, no.

Edited by Zmizík

před 4 minutami, Zmizík napsal:

Já to ani nedokoukal - Elvisa hrála nějaká ultra nesympatická držka, která mimo vystoupení jen divně koukala a vlastně se k ničemu moc nevyjadřovala, takovej trošku blbeček, kterýho se život asi ani moc netýká. Celý to bylo nafilmovaný pro nepříjemně hekticky a efektně nebo co, prostě blbě se na to hledělo. Exteriéry pravda perfektní a líbily se mně k tomu ty titulky nakreslený, ale to je asi tak všechno. Ale to mluvím za sebe, no.

Ty jo mě se to líbilo a hodně, efektně to natočený určitě je, hekticky nevím, vzhledem k tej stopáži to dobře utíkalo. Ale chápu, že někomu se třeba může víc líbit Bohemian Rhapsody a mě zase bylo bližší i hudebně tohle. A scéna s koncertem v Russwood byla skvělá, prostě takovej ten nejlepší moment z celýho filmu, něco jako v Rush když Niki Lauda potkal svou ženu a jede rychle starou Alfou, uplně jiný scény, ale prostě takovej ten úsek, co si každěj vybaví.

V 30. 9. 2022 v 9:40, organic napsal:

Se divím, že tu není Dahmer, jsou toho plné internety.

Jsem u devátého dílu a přes velice pomalé tempo docela dobrá sonda Netflixu do duše homosexuálního nekrofilního kanibala. Tak 7/10

mam za sebou 4. dily a chvilkama to teda neni uplne prijemna podivana ... jinak dobre natocenej serial, hlavni role zahrana i obsazena skvele ... pripojuju se taky k hodnoceni 7/10 a verte mi, ze po tyhle homo/necro/sado produkci si davam definitivne vod podobnejch magoru voraz :)

V 27. 9. 2022 v 11:20, Zmizík napsal:

Já to ani nedokoukal - Elvisa hrála nějaká ultra nesympatická držka, která mimo vystoupení jen divně koukala a vlastně se k ničemu moc nevyjadřovala, takovej trošku blbeček, kterýho se život asi ani moc netýká. Celý to bylo nafilmovaný pro nepříjemně hekticky a efektně nebo co, prostě blbě se tomu věřilo. Exteriéry pravda perfektní a líbily se mně k tomu ty titulky nakreslený, ale to je asi tak všechno. Ale to mluvím za sebe, no.

Mluvíš mi z duše... nesympatická držka. Akorát Hanks tam je skvělej, hnusnej až na půdu, jen mi přijde, že z něj zase udělali víceméně karikaturu...

před 2 hodinami, Sarka Farka napsal:

mam za sebou 4. dily a chvilkama to teda neni uplne prijemna podivana ... jinak dobre natocenej serial, hlavni role zahrana i obsazena skvele ... pripojuju se taky k hodnoceni 7/10 a verte mi, ze po tyhle homo/necro/sado produkci si davam definitivne vod podobnejch magoru voraz :)

5577109A-A3B8-4E03-8F84-C855B2666471.jpeg