Jump to content

Tip na dobrý film / seriál

Tazatel

Recommended Posts

Včera jsem po dlouhé době našel odvahu na Nabarevné ptáče, hodně drsný film, na českou produkci určitě nadstandartní výsledek, ale už jsem viděl i lepší filmy. Těch cca 70% na čsfd je tak akorát, možná bych +5% ještě přidal.

před 18 hodinami, tmx napsal:

Já osobně bych to tolik nedramatizoval. U nás pravidelně běží pohádka Die Hard 1 + 2, Violent Night byla pouze vsuvka. Zápletka naprosto geniální, potenciál to mělo ale o 1000% větší. Necítím z toho víc promrhané dvě hodiny než když vidím jakoukoliv českou pohádku po stodvacátésedmé... takže za mě příjemná vánoční jednohubka. Znova se na to dívat ale nebudu.

Kež by… 

tohle si totiž 2x nepustí ani makak omylem.

Již jsem hodnotil: DNO.

Nový Avatar jsem stihnul teprve včera. Digitální svět byl opravdu ohromující a měl jsem chvílemi otevřenou pusu. Bohužel o scénáři se to říct nedá a bylo to pro mě zklamání. Nelogické chování postav, některé dějové linky nevysvětlené nebo absolutně ignorované. Je to pěkný film, ale ta onanie nad přírodou byla tentokrát v neprospěch logiky příběhu.

V 27. 12. 2022 v 14:19, Maxmillian napsal:

Sakra chlapi. A já si to šetřil, že se na to koukneme. Tak teď nevím 😉

Mezitím jsem dal posledního Ryana, Alice in Borderlands, Echo 3 a ani jedno mě nebavilo. Witcher taky nevypadá, že to zachrání.

Tak si ještě šetřím Tulsa King a doufám, že alespoň ten bude pak dobrej!

Tulsa King za mne prima, lepší průměr, jelikož tam není moc krve, ale je tam i dost srandy a co je top je chápání současného světa mafiánem co 25 let seděl. 🙂

Edited by long

před 1 hodinou, Anton_ napsal:

Tak jsem na zdejší doporučení během měsíce shlídnul Banshee, Reachera a Jacka Ryana a vše se mi líbilo.
Teď jsem ještě přidal https://www.csfd.cz/film/1155166-na-seznamu-smrti/prehled/

Nedoporučil by někdo ještě něco podobného, co mi uniklo?😅

Jeste tohle do sbírky možná 🙂 https://www.csfd.cz/film/646934-bodyguard/prehled/