vraby Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Za mě dobrý CZ / SK https://www.csfd.cz/film/804940-hnizdo/prehled/ https://www.csfd.cz/film/1235510-dobre-rano-brno/prehled/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 Východní Německo, agenti, plno krve a perfektní zápletka, tohle mě fakt bere. Zatím jsem u 6z8 ale naprostá pecka. Za mě 85% jak vyšitých. Kleo (2022) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz (csfd.cz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1000 Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 The last of us - pro mě zatím spíš zklamání. Hru jsem nehrál, tak jsem se těšil na výborný příběh a napínavé zombie orgie... a furt nic. Nejlepší byl 1. díl, pak už se to jakoby mdle táhne... Dám tomu ještě šanci, snad se to rozjede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 Víly z Inisherinu https://www.csfd.cz/film/825127-vily-z-inisherinu/prehled/ tohle je dobra silenost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gulas Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 Chlapi, myslím, že se to tu ještě nerozebíralo. Ale šli jste někdo na Babylon? Já jsem na to vzal na konci náročnýho dne partnerku, nic jsem o tom samozřejmě nevěděl, jen jsem viděl Whiplash a La la land. Taky mám rád Brada a můžu i Margot...No Jako jako já byl neskutečně nadšenej, ale bohužel tyhle pocity nebylo úplně s kým sdílet. Ty 3 hodiny mnohdy ukrutnýho bizáru na ni byly moc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamut Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 V 9. 2. 2023 v 15:40, T1000 napsal: The last of us - pro mě zatím spíš zklamání. Hru jsem nehrál, tak jsem se těšil na výborný příběh a napínavé zombie orgie... a furt nic. Nejlepší byl 1. díl, pak už se to jakoby mdle táhne... Dám tomu ještě šanci, snad se to rozjede Třetímu dílu se ve svém zájmu raději vyhni obloukem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemon Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 (edited) Jedine, ak by ho bavilo hodinu sa dívať na lásku dvoch fuzatých mužov Edited February 10, 2023 by lemon Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 Mě to bavilo. Nick Offerman je skvělej...a smysl toho dílu nebyl ukázal lásku dvou chlapů (která mimochodem vychází z předlohy). Link to comment Share on other sites More sharing options...
(z)denny Posted February 10, 2023 Report Share Posted February 10, 2023 před 3 hodinami, Gulas napsal: Chlapi, myslím, že se to tu ještě nerozebíralo. Ale šli jste někdo na Babylon? Já jsem na to vzal na konci náročnýho dne partnerku, nic jsem o tom samozřejmě nevěděl, jen jsem viděl Whiplash a La la land. Taky mám rád Brada a můžu i Margot...No Jako jako já byl neskutečně nadšenej, ale bohužel tyhle pocity nebylo úplně s kým sdílet. Ty 3 hodiny mnohdy ukrutnýho bizáru na ni byly moc... Babylon je skvělý film. Je tam úžasná kamera, fantastický střih a skvělá hudba Ani jsem si neuvědomil, jak ty tři hodiny utekly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gulas Posted February 12, 2023 Report Share Posted February 12, 2023 Díky, já v dnešní době považuju za malej zázrak, že něco takovýho vůbec vzniklo. V záplavě animáků, marvelovek a bezduchých jednohubek podle mě zase něco, o čem se může mluvit jako o filmařině. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted February 12, 2023 Report Share Posted February 12, 2023 The Last Of Us https://www.csfd.cz/film/381392-the-last-of-us/prehled/ presne takhle nejak sem si to jako velkej fanousek herni predlohy predstavoval a soude podle E05 se mame jeste na co tesit Link to comment Share on other sites More sharing options...
morepower Posted February 12, 2023 Report Share Posted February 12, 2023 Last of us je teda zatim těžký zklamání... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomCZ Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 Velmi zábavný je Cunk on Earth na Netflixu. Doporučuji se spíše soustředit na mluvu a dát si anglické titulky pro kontrolu. České jsou dobré, ale spousta vtipů tak dobře nevyzní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 Velmi zábavný je Cunk on Earth na Netflixu. Doporučuji se spíše soustředit na mluvu a dát si anglické titulky pro kontrolu. České jsou dobré, ale spousta vtipů tak dobře nevyzní.Jo, Philomena Cunk je geniální postava, má i starší pořady. Diane Morgan byla geniální i v After Life.https://www.csfd.cz/film/697203-po-zivote/prehled/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 Cunk je hlavne na YouTube v plny dylce, kde jsem ji objevil. Jeji pritomnost na NFX je uz jen prijemnym bonusem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 Když tady zaznělo Afterlife, viděli jste Dereka? Humor - resp. smích skrz slzy - Ricky Gervaise je mi velmi blízký... https://www.csfd.cz/film/315776-derek/prehled/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 před 3 minutami, Duke650 napsal: Když tady zaznělo Afterlife, viděli jste Dereka? Humor - resp. smích skrz slzy - Ricky Gervaise je mi velmi blízký... https://www.csfd.cz/film/315776-derek/prehled/ Viděl jsem všechno od Gervaise a všechno můžu doporučit...od původní The Office, přes Life is too short až po Extras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted February 13, 2023 Report Share Posted February 13, 2023 Souhlas. Přidal bych i skvělé stand-upy; např. Humanity nebo posledni SuperNature. V neposlední řadě pak doporučuju si na YT najít opening monologue Golden Globe Awards, které několikrát za posledních myslim 10 let hostil. Celebrity roasting par excellence a neskutečná prd*l! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 Dojel jsem Clarkson's Farm, season 2 a pořád pecka. U druhýho dílu jsem se málem třikrát pos*al smíchy. A ačkoli druhá řada není tak moc vtipná jako jednička (což je dáno okolnostma), pořád je to skvěle natočená a udělaná věc. Gerald rules! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 Ode dneška je v Česku dostupný SkyShowtime, dočasně za 89 Kč. Je tam Yellowstone, 1883 a Top Gun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts