Jump to content

Recommended Posts

Posted

Život Briana

znám to z dětství, ale je to brutálně nadčasové.
Je vidět, že Britové řešili před 40-ti lety podobné věci, jako my teď.
- ohledy na ženy, někdy až přehnané
- porady až příliš podobné bezzubým korporátním nebo politickým debatám

Posted (edited)

“muž jménem ove” sice už z roku 2o15, ale skvele:)

”severozápad” velmi syrová podívaná na dánskou realitu

Edited by vwtyp11
Posted

Yellowstone - dal jsem tři díly a zatím to na mě působí jako Dallas pro lepší lidi. Mám od toho čekat něco víc? Očekávání jsem měl nastavený hodně vysoko.

Posted

Babylon, jako kdyby to neobsahovalo ty fekální a vomit pasáže, tak jako pocta filmařině pro mě lepší než třeba Fablemannovi. Nechápu.

Posted

Nikde nevidím zmínku o Docentovi. Za mě slušná krimisérie. Bylo to možná delší, než bylo třeba, ale slušných 75% bych dal. Ramba dobře, Vetchý klasika a Trojanovi role taky sedla...

Posted

Az teda na posledni dil, ktery to vsechno uplne zabil. Protoze to bylo neco strasnyho. Jinak ty dva dily dobry, ale uz mockrat videne. Jinak Mareš mohl zustat u Prvniho oddeleni, to melo vetsi kvalitu.

Posted

Apple TV:

For All Mankind, Slow Horses, The Morning, Severance, Teheran

Posted
před 17 minutami, lemon napsal:

Apple TV:

For All Mankind, Slow Horses, The Morning, Severance, Teheran

Ď!

Posted

Mě se to líbilo, já tyhle pomalé věci mám rád.
The Mire, High Water, Hold Tight, tyhle polské pomalé krimi se mi líbily, v polštině pochopitelně.

Posted

Máte tady někdo zkušenosti se Skyshowtime? Zajímá mě hlavně jestli je většina filmů nadabovaných a zároveň zdali jde vše pouštět v originálním znění s titulky, což asi určitě 😉

Posted

Zkusil jsem pár filmů a většina dabovaných česky bylo. V původním znění s titulky se sledovat dají.