Klotzman Posted February 27 Report Share Posted February 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 27 Report Share Posted February 27 Ten trailer je mega - mina hozena na hlavu me dostala :-))) Tak snad to bude i v reálu skvelej bezduchej nářez :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 27 Report Share Posted February 27 Máte tady někdo zkušenosti se Skyshowtime? Zajímá mě hlavně jestli je většina filmů nadabovaných a zároveň zdali jde vše pouštět v originálním znění s titulky, což asi určitě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted February 27 Report Share Posted February 27 Zkusil jsem pár filmů a většina dabovaných česky bylo. V původním znění s titulky se sledovat dají. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted February 27 Report Share Posted February 27 před 48 minutami, Maxmillian napsal: Zkusil jsem pár filmů a většina dabovaných česky bylo. V původním znění s titulky se sledovat dají. Dík, za těch osm pětek ho tedy vyzkoušíme Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted February 28 Report Share Posted February 28 Showtime je v pohode. Nevim, jestli je to otazka AppleTV, ale titulky u me maji mirny zpozdeni (treba pul vteriny). Extra mi to neva, jen je to nezvyk proti ostatnim sluzbam, kde delay neni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 28 Report Share Posted February 28 Showtime je v pohode. Nevim, jestli je to otazka AppleTV, ale titulky u me maji mirny zpozdeni (treba pul vteriny). Extra mi to neva, jen je to nezvyk proti ostatnim sluzbam, kde delay neni.Dělá mi to taky. Mám pocit že jen u českých. Jinak za těch 90 Kč je to ok služba, hlavně pokud někoho bere Yellowstone (mě bohužel ne). Jsem zvedavej, co tam časem přidají, protože teď to vypadá, že zkouknu těch pár věcí co jinde nejsou (Top Gun a pod.) a přestane to být zajímavý. Strašně bych ocenil, kdyby třeba někde byly první dvě série Twin peaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted February 28 Report Share Posted February 28 Už jsem to taky projížděl, a příjde mi, že tam v těch seriálech mají jen starší věci. Bilions jen do 4. série, u Yellowstone jsem našel jen pár dílů. Jak to je po registraci? Je tam u daného titulu vše až po nejnovější díly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted February 28 Report Share Posted February 28 30 minutes ago, Kotlick said: Už jsem to taky projížděl, a příjde mi, že tam v těch seriálech mají jen starší věci. Bilions jen do 4. série, u Yellowstone jsem našel jen pár dílů. Jak to je po registraci? Je tam u daného titulu vše až po nejnovější díly? Yellowstone ukazuje 5 řad. Billions nevim, ty jsem sledoval na HBO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted February 28 Report Share Posted February 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marosh Posted February 28 Report Share Posted February 28 před 18 hodinami, Frantik napsal: Ten trailer je mega - mina hozena na hlavu me dostala :-))) Tak snad to bude i v reálu skvelej bezduchej nářez :-)) Jak jsou všichni zmazaní...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 28 Report Share Posted February 28 Před hodinou, marosh napsal: Jak jsou všichni zmazaní...:) A druhej hlavní hrdina bude evidentně krumpáč :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted February 28 Report Share Posted February 28 Na Rotten Tomatoes to má od kritiků 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted February 28 Report Share Posted February 28 V 27. 2. 2023 v 15:19, Klotzman napsal: To vypadá dobře... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted March 1 Report Share Posted March 1 před 23 hodinami, ragu napsal: No právě Bilions už je venku 6 řada, tak by mě zajímalo, jak to bude tady. Jestli to dodají... No uvidíme, asi si to zaplatím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
busmil Posted March 1 Report Share Posted March 1 před 3 hodinami, Kotlick napsal: Včera Damian Lewis potvrdil návrat do Billions. https://twitter.com/SHO_Billions/status/1630553820399894528?s=20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted March 4 Report Share Posted March 4 Film Bod varu Bod varu (2021) | ČSFD.cz (csfd.cz) Viděl někdo? Poměrně vysoké hodnocení a vcelku pozitivní recenze Verbala - tak by to snad mohlo být dobré pokoukání. Ještě prosím tip na nějaké méně známý, ale dobrý krimi thriller. Hledám, kdysi jsem to viděl a nemůžu si vzpomenout a najít, co to bylo - policajt se zaplete s drogovou mafií nebo po nich jde, furt tam šňupe, chlapa tam v nějaké dílně rozsekají mačetou, je tam únos holky, kterou pak prodávají, víc si nevybavím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted March 4 Report Share Posted March 4 to by mohlo bejt tohle : https://www.csfd.cz/film/244328-spatnej-polda/prehled/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeppelin Posted March 4 Report Share Posted March 4 (edited) Showtime zatím splňuje co jsem od toho čekal. Spousta tv vykopávek s dabingem + pár novinek. Yellowstonem ně naštvali, anžto dabing končí u druhé série. Ale např Disney lituju, že jsem jim naletěl na sliby. Mraky Marvel volovin a nejsou schopni dát ani Akta X s dabingem. Celý Disney je prakticky jen o Mandalorianovi, kterého tam začali dávkovat po dílech + Obi-Wan a Andor. To je první adept na zrušení. Ps: Showtime nemůžu beztrestně zrušit, jelikož tam je Tlapková patrola Edited March 4 by azeppelin Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted March 5 Report Share Posted March 5 před 14 hodinami, Sarka Farka napsal: to by mohlo bejt tohle : https://www.csfd.cz/film/244328-spatnej-polda/prehled/ Díky za tip, ale není to ono. Tohle byl film buď španěl/francouz produkce, něco jako Drsný město apod... Budu hledat dál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts