Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 14 hodinami, Oliver333 napsal:

Ahoj, viděl jste někdo Johna Wicka ?

ok - špatně položená otázka 🙂 . Myslel jsem kapitolu 4 a co na to říkate - stojí to za to?

Posted

https://www.imdb.com/title/tt4428894/

Tohle jsem objevil včera, konečně někdo natočil reálný scény u nehod ... zákulisí britský LZS, takže jen vážný věci. Žádný kostičkování nebo filtrování co je ještě přípustný a co ne. Je to spíše dokumentární, poučný. Blbý je že u seriálů tohoto typu člověk pak začne tu silnici brát zase vážně, nechá nesmysl za brzdy, kotouče, nový pneumatiky, bude víc předvídat .. a začne mít problém jezdit s cizíma lidma. No co už. :D

Posted
V 1. 4. 2023 v 19:38, dtx napsal:

Dungeons and Dragons. Bavil jsem se celou dobu, ani stopáž přes 2 hodiny nevadila. Takový strážci galaxie ve fantasy kabátě.

Čekal jsem průšvih, ale super.

Souhlas, bylo to fajn. Čekal jsem tedy víc řežby ve stylu GOT a méně vtipů, ale nakonec jsem to shledal jako dobrý popcorn. Za sebe bych chtěl víc středověké fantasy krve, ale člověk nemůže mít všechno :)

Posted
V 2. 4. 2023 v 15:23, zceyee napsal:

https://www.imdb.com/title/tt4428894/

Tohle jsem objevil včera, konečně někdo natočil reálný scény u nehod ... zákulisí britský LZS, takže jen vážný věci. Žádný kostičkování nebo filtrování co je ještě přípustný a co ne. Je to spíše dokumentární, poučný. Blbý je že u seriálů tohoto typu člověk pak začne tu silnici brát zase vážně, nechá nesmysl za brzdy, kotouče, nový pneumatiky, bude víc předvídat .. a začne mít problém jezdit s cizíma lidma. No co už. :D

Výborně. Ja když začnu občas uvažovat o autě a ridičáku, tak si podobný věci pustím a rychle mě to přejde. Dík za odkaz :)

Posted
V 1. 4. 2023 v 23:32, Oliver333 napsal:

Ahoj, viděl jste někdo Johna Wicka ?

JW4 jsem dnes viděl a je to imho slátanina, ale někomu se to nelogické masakrování jistě může líbit

Posted

Apple TV+, Spojka/Liaison. 
Seroš asi dobrý, ale Eva Green je tam úchvatná :wub:

Posted

Starší klasika, Harry Brown, trochu mi přijde, že tam také spějeme stejně jako třeba předměstí Londýna, Paříže. Každopádně skvělé obsazení, Michael Caine, navíc školník z Harryho Pottera & Ser Barristan z GOT 😁👌