Jump to content

Recommended Posts

Posted
V 21. 6. 2023 v 21:30, vwtyp11 napsal:

Můj otec je šílenec.

2012 komedie 

vanilla ice, Adam sandler, Susan sarandon

Queeni schrábnou padesát a manažer sedesát procent! Kdykoliv to zahrajou jdu do mínusu vole ... 🤣

Posted

@Frantik já to dal kvůli Cavillovi, mám ho rád a mohl v ty roli být dobrej. Byly tam celkem dobrý souboje (Vilgefortz), ale jinak je to čistej odpad od scénáře až po kostýmy.

Posted (edited)
před 12 minutami, ragu napsal:

@Frantik já to dal kvůli Cavillovi, mám ho rád a mohl v ty roli být dobrej. Byly tam celkem dobrý souboje (Vilgefortz), ale jinak je to čistej odpad od scénáře až po kostýmy.

Tak 3 dobry souboje na 3 řady seriálu, to jsou i v té Ulici taky, asi 🙂 

Edited by Frantik
Posted

Babylon - velkolepá óda na Holywood 20. a 30. let. Trvá sice 3 hodiny, ale jen úvodní scéna, která má 30 minut, je jedna neskutečná jízda. Vynikající Brad Pitt, kostýmy, kamera, jazz. Konec trochu předvídatelný, ale jinak zatraceně dobrých 80%.

Posted (edited)

Díky moc za tip na Invalidu, to jsem potřeboval. Včera jsem se na něj díval a některým scénám se směju ještě teď - hodně zábavný počin, celkově fajn a některé scény pecka - třeba ta, jak Laco jede páternosterem :D.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by milomac
Posted
V 5. 8. 2023 v 21:16, African napsal:

Dokument The Deepest Breath na Netflixu... famózní :punk: Ještě teď lapu po dechu....

Tiez Netflix: Hold Your Breath - The Ice Dive 

V tomto pripade ti este bude aj zima 🙂 

• 2 weeks later...
Posted

Guy Ritchie's The Covenant

Ze začátku to vypadá jako klasické cliché na milionkrát omýlané téma osvoboditelů světa, pořád pozorujete krajinu která vám sedí spíš někam do USA než na střední východ, ale asi v půlce se to zlomí, a je to příjemná oddychovka která chytne za nejedno chlapské srdce. Samozřejmě s dobrým koncem.

https://www.csfd.cz/film/1130702-the-covenant/prehled/

• 2 weeks later...
Posted

Furioza

https://www.csfd.cz/film/806814-furioza/prehled/

Závěr trochu hořký ale překvapivě dobrý, oddychový a trochu i srdcový film...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Mě baví poslední dobou polské horory a tento je zábavný, zároveň velmi syrový a drsný...super :punk:Netflix" 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by African
Posted (edited)

Já se právě vrátil z kina. Byli jsme s kolegama z práce na Vocasy na tripu. Šli jsme na to, neb když jsme byli minule na Sisu, dávali na to před hlavním filmem trailer a my se shodli, že na to musíme jít....

No co vám budu povídat. Jestli máte rádi přízemní humor plný vulgarit, sexu, prcání, sraní a hoven (ale jenom psích, tak to není tak hrozné), běžte na to. Je to totiž fakt super nářez!!! 

Před shlédnutím doporučuju kuknout na trailer, ať víte jestli je to pro vás. Dost to napoví, jestli se budete bavit...

Edited by mAra_
Posted

Další nečekaná lahůdka, nechápu to "nízké" hodnocení na čsfd. 🙂
Když si zasouloží Rambo 1 a 3, Pulp Fiction a 1944 Přinuceni k boji tak to zákonitě musí bejt výborný film.
Já jsem spokojený a dávám 85%
-5% dávám za tu T-55 která v roce 1944 asi ještě po Laponsku nejezdila.

Sisu (2022) | ČSFD.cz (csfd.cz)