Jump to content

Tip na dobrý film / seriál

Tazatel

Recommended Posts

Jj, Reacher je fajn, sjel jsem to v pátek. Teď ještě počkat na ty zbývající díly.

Přijde mi to trošku rozplizlejší než "soustředěná" jednička, ale jinak bezvadný a pěkně udělaný. Ritchson je boží. Ale za mě mohli vybrat někoho jinýho na Carlu Dixon, tahle mi přijde stará a moc usedlá :D. Ovšem zase potěšil zestárlej T1000 v roli záporáka :D.

Edited by KFL

Tak já byl o víkendu na Napoleonovi a pro mě velké zklamání. Film prakticky o ničem, chaotický, Phoenix tam prostě neměl co hrát, chybí tam jakýkoliv vývoj čehokoliv, nějaké vedlejší postavy prostě neexistují a ani vizuálně to není bůhví co. Kde jsou ty časy kdy Ridley uměl natočit skvost jako The Duellists...

A bitva u Slavkova, odehrávající se mezi takřka horami a na břehu (zamrzlé) vodní plochy o velikosti Bodamského jezera.... ach jo...

Edited by Klotzman
překlep

před 4 minutami, KFL napsal:

Amazon emoji16.png

tvl, ja si platim snad vsechny VOD co jde, tohle uz nedam. 1.serii jsem dal na trial, ale to ted uz nepujde. a vsude cpou zatim jen CZ dabing. tak si asi budu muset pockat  a pak si dat Amazpn na mesic. 

diky kazdopadne

16 minutes ago, 911 said:

tvl, ja si platim snad vsechny VOD co jde, tohle uz nedam. 1.serii jsem dal na trial, ale to ted uz nepujde. a vsude cpou zatim jen CZ dabing. tak si asi budu muset pockat  a pak si dat Amazpn na mesic. 

diky kazdopadne

Tak zkus jinej mail na trialku, az vyjede vsech 8 dilu :). Urcite si poradis ;).

před 14 hodinami, TomTomTom napsal:

Co je prosim tě za problém s českou verzí?

no cesky to je asi ok, ale ja jsem zvyklej koukat na veci v originale a krom starych filmu a legendarnich ceskych dabingu, me to moc neba.

Dneska jsme byli na Wonkovi a musím říct, že se mně to líbilo. Takovej napůl muzikál, barevný, místy ne moc dětský. Jestli jste ještě neviděli, tak vyražte, je to rozhodně to nejlepší, co jsem letos o Vánocích viděli.