Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 7 hodinami, Grilko napsal:

Ahoj,

viděl jsem to komplet a souhasím s negativními recenzemi na ČSFD. Je to fakt slabý 👎

Taky jsme zkusili, nezvladl jsem ani půl prvního dílu a vypl jsem.. sranec pro teenage mi příjde.

Posted
před 6 hodinami, Frantik napsal:

Na sdilej.cz to myslím je

Diky, uz koukam a dobry!

Posted

@KFL Sem včera skouk obé. Jak mam Rickyho rád, tak todle byla imo nejslabší show za X posledních. Přišlo mi to už dost na sílu, moralizace bez reálného vtipu. 
Dave za mě tentokrát o dost lepší. 

Posted
[mention=6759]KFL[/mention] Sem včera skouk obé. Jak mam Rickyho rád, tak todle byla imo nejslabší show za X posledních. Přišlo mi to už dost na sílu, moralizace bez reálného vtipu. 
Dave za mě tentokrát o dost lepší. 

Jj, Ricky nenadchnul, ani neurazil.

Totez Reacher 2 - postrada to drive jednicky a je to rozplizly. Plus bojuvky jsou vyrazne slabsi. Ale furt prijatelny .
Posted

Myslím, že se tento film Netflixu povedl a že zhruba stejné hodnocení s dřívějším Přežít na ČSFD (resp. novinka má nyní dokonce o procento víc) je odpovídající. Rozhodně stojí za vidění.   

Posted
V 7. 1. 2024 v 18:52, Tomak napsal:

Všem milovníkům panenské přírody a kulinářských improvizací doporučuji film Sněžné bratrstvo

https://www.csfd.cz/film/1396125-snezne-bratrstvo/prehled/  

Jsem to právě dokoukal a výborný, moc se mi to líbilo 👍 Kluci si tam prožili dobrý peklo, už při původní verzi jsem z toho byl divnej a teď znovu😬

Posted

Právě jedu 2. sérii OZARK, strašně mě to chytlo už u první série...

Borec pere prachy pro mex. kartel a je tam výmrd za výmrdem...

https://www.csfd.cz/film/516177-ozark/prehled/

Přes vánoce jsem sjel všechny 4 série Succession - Boj o moc. Kdo má rád Billions a podobné seriály tak se mu to bude líbit. 

https://www.csfd.cz/film/606814-boj-o-moc/prehled/

Posted
před 11 hodinami, African napsal:

Jsem to právě dokoukal a výborný, moc se mi to líbilo 👍 Kluci si tam prožili dobrý peklo, už při původní verzi jsem z toho byl divnej a teď znovu😬

Člověka to donutí k nepříjemnému přemýšlení, jak by se v takové situaci zachoval, kdy je název staršího snímku v podstatě všeříkající. Já jako typický městský konzument masa bych měl větší problém zakrojit do konkrétního, než si jiným naservírovanou, a tím poněkud anonymizovanou, krmi vzít. Lékař by to měl nejspíš naopak, když při práci provádí různé řezy často, ale věřím že nikdy ani neochutná.       

Posted
před 4 hodinami, Tomak napsal:

Člověka to donutí k nepříjemnému přemýšlení, jak by se v takové situaci zachoval, kdy je název staršího snímku v podstatě všeříkající. Já jako typický městský konzument masa bych měl větší problém zakrojit do konkrétního, než si jiným naservírovanou, a tím poněkud anonymizovanou, krmi vzít. Lékař by to měl nejspíš naopak, když při práci provádí různé řezy často, ale věřím že nikdy ani neochutná.       

Je to masakr....copak o to, kámoše bych asi zvládnul naporcovat a sežrat, ale nechápu kolik dní vydrželi v takových nelidských podmínkách. Měl jsem tu čest několikrát strávit pár dní ve stanu ve velkých mínusových teplotách, ale s profesionálním vybavením, super hadry a dobrým jídlem v plné síle a měl jsem toho vždycky upřímně plné kecky. Byli to mladí sportovci, fyzicky na tom asi velmi dobře a suma sumárum klukům k přežití asi dopomohl nějáký malý zázrak, i když největší podíl na přežití samozřejmě měli oni sami, byli to borci  :guitar: Já jen že to prostě moc nechápu, neuvěřitelné....

Posted

Jsem včera rozkoukal 1923 a úplná pecka. Celá ta série kolem Yellowstone je asi můj nejoblíbenější běžící seriál...

https://www.csfd.cz/film/1185714-1923/prehled/

Ještě jsem zjistil, že jsem nějak propásl 5.řadu. 

Jinak se musím přiznat, že jsem po letech něco upirátil. Protože je to jen na Paramouth + a ten není v evropě dostupný, tak jsem si ho chtěl koupit i tak a koukat přes vpn, jenže jsem pak zjistil, že nemá appku na chromecast a cast z chromu je peklo, tak jsem se rozhodl, že to seru.. předtím jsem to měl na Prime...teda Yellowstone tam byl právě nějak přes Paramouth nebo co to bylo v jejich rozšířené verzi.