Jump to content

Tip na dobrý film / seriál

Tazatel

Recommended Posts

...náhodou jsem narazil na starší minisérii Úlovek (The Take); neznal jsem a velmi překvapila👍 Tom Hardy je tam za fajnovýho hajzla; žádnej "sympatickej dareba" jako obvykle. A navíc hezká dobovka, devadesátky. Vřele doporučuji!  

Za mne jednoznačně čínské verze Three body problem z roku 2023. V Čínském podání to je spíše pomalejší psychologická detektivka se slabšími sci-fi vizuály, ale je osvěžující vidět i jinou, než západní sci-fi.  30 dílů. 

Nevyzpytatelné cesty boží - dobrá soda, byť trochu dlouhá, a nic není, jak se zdá.

https://www.csfd.cz/film/1069417-nevyzpytatelne-cesty-bozi/prehled/

V 9. 4. 2024 v 16:08, Jone napsal:

...náhodou jsem narazil na starší minisérii Úlovek (The Take); neznal jsem a velmi překvapila👍 Tom Hardy je tam za fajnovýho hajzla; žádnej "sympatickej dareba" jako obvykle. A navíc hezká dobovka, devadesátky. Vřele doporučuji!  

diky za tip, je to skvely 👍

V 11. 4. 2024 v 22:44, mAra_ napsal:

Fallout... Dívám se na druhý díl a je to super pecka. 

Právě sosám a jsem velmi zvědavý... zatím jsem četl jen pozitivní hodnocení...

Jak jsem psal, jedu teď Shoguna, minulý týden přibyl osmý díl a zatím furt pecka.

Sjel jsem mezitím Problém 3 těles https://www.csfd.cz/film/1114740-problem-tri-teles/prehled/

a nevím co si o tom myslet. Bavilo mě to tak do půlky, poslední 2 díly celkem nuda. Jako dokoukal jsem to, ale nadšení vyprchalo.

před 27 minutami, Sarka Farka napsal:

za me taky,vcera 4 dily a ani sem nedutal 👌

Po dlouhý době fakt super podívanà na netflixu👍🏻😉boží

Byl jsem na Havlovi a za mě moc dobrý, doporučuji.. tedy těm kteří měli Havla rádi.😉 
A jako bonus pro nás chronomagory - jeho legendární broad arrow Omegy tam jsou celkem často hezky vidět. 

IMG_6494.jpeg

Zaplatil jsem si na měsíc Amazon. Jen kvůli jedinému... Fallout.

Stało to za to. Kdo kdy byť jen hrál jakýkoliv díl hry, musí být nadšený. Kdo má rád post apo s vložkami humoru, musí být nadšený.... Je to super a velmi pěkně mě to překvapilo. Dokonalé zpracování herní předlohy.

4 dily Ripley a seru na to. Honimirská cernobila radobyumelecka nuda s ustrednim dementem, kde se ve 4 dilech udeje JEDNA zajimava vec. Jinak nic. A dalsi 4 hodiny si budu radeji honit sam 🙂 

Edited by Frantik