Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za mne jednoznačně čínské verze Three body problem z roku 2023. V Čínském podání to je spíše pomalejší psychologická detektivka se slabšími sci-fi vizuály, ale je osvěžující vidět i jinou, než západní sci-fi.  30 dílů. 

Posted

Nevyzpytatelné cesty boží - dobrá soda, byť trochu dlouhá, a nic není, jak se zdá.

https://www.csfd.cz/film/1069417-nevyzpytatelne-cesty-bozi/prehled/

Posted
V 9. 4. 2024 v 16:08, Jone napsal:

...náhodou jsem narazil na starší minisérii Úlovek (The Take); neznal jsem a velmi překvapila👍 Tom Hardy je tam za fajnovýho hajzla; žádnej "sympatickej dareba" jako obvykle. A navíc hezká dobovka, devadesátky. Vřele doporučuji!  

diky za tip, je to skvely 👍

Posted
V 11. 4. 2024 v 22:44, mAra_ napsal:

Fallout... Dívám se na druhý díl a je to super pecka. 

Právě sosám a jsem velmi zvědavý... zatím jsem četl jen pozitivní hodnocení...

Posted
před 27 minutami, Sarka Farka napsal:

za me taky,vcera 4 dily a ani sem nedutal 👌

Po dlouhý době fakt super podívanà na netflixu👍🏻😉boží

Posted
V 14. 4. 2024 v 12:05, Frantik napsal:

Ja uz to sjel za vikend a je to pecka 🙂 

Také skouknuto a potvrzuju...

Posted

Byl jsem na Havlovi a za mě moc dobrý, doporučuji.. tedy těm kteří měli Havla rádi.😉 
A jako bonus pro nás chronomagory - jeho legendární broad arrow Omegy tam jsou celkem často hezky vidět. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Zaplatil jsem si na měsíc Amazon. Jen kvůli jedinému... Fallout.

Stało to za to. Kdo kdy byť jen hrál jakýkoliv díl hry, musí být nadšený. Kdo má rád post apo s vložkami humoru, musí být nadšený.... Je to super a velmi pěkně mě to překvapilo. Dokonalé zpracování herní předlohy.

Posted (edited)

4 dily Ripley a seru na to. Honimirská cernobila radobyumelecka nuda s ustrednim dementem, kde se ve 4 dilech udeje JEDNA zajimava vec. Jinak nic. A dalsi 4 hodiny si budu radeji honit sam 🙂 

Edited by Frantik
Posted

Fallout je naprostá pecka. Uteklo to hrozně rychle, čekání na druhou řadu bude dlouhé.

Doporučuji, nemá to chybu.

Posted

Pokání

Obsazení, dějové linie, i příklad toho, jak jedna lež, nepřímo dokáže ovlivnit osudy mnoha lidí.

https://www.csfd.cz/film/224935-pokani/prehled/