babaq Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Opakuji: kdo to chce číst, budiž mu to umožněno ale já zoufale prosím o možnost ignorance-nezobrazování jeho příspěvků. Myslím, že toto se odsouvá na dobu, kdy bude fórum běžet na jiném engine... Jinak ano, toto by byla správná varianta. Kdo nechce, ať to nečte.
spiderer Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Naprostý souhlas. Naprostý souhlas. Fascinuje mě vaše sebekázeň, mně nebo třeba sibirnayovi se to čas od času nedaří a je to náš problém. Babaq má určitě pravdu v tom, že pokud výběr členů respektive jejich příspěvků bude příliš selektivní, tak z fora nezůstane nic, ale jak se postavíte k tomu včerejšímu výpadu, to už bylo příliš silné kafe, tam už se zasáhnou musí, pokud i tyto vulgarity budete přecházet se zavřenýma očima, pak z toho vznikne ještě daleko horší paskvil. Ten vcerejsi prispevek byl take vymazan, nevim jestli na me upozorneni, ci na upozorneni nekoho jineho.. Ale rozdil je v tom, ze to co tu bylo od pana fuky nebo kdo to byl napsano hrube porusovalo pravidla - v tu chvili samozrejme musi zasahnout ruka cenzora, pokud jsou komentare v souladu s pravidly, nevidim duvod k nejakemu mazani, jenom z duvodu nesouhlasu! Moznost ignorace jak pise decebal je reseni, ktere muze pomoci tem, kteri maji problem se ovladat a neutocit na prvni vypad, ale do te doby nez tu tahle moznost bude, by si meli vsichni dat lekci sebeovladani
Z. Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Ale cenzura i autocenzura mají v této zemi velkou tradici a proč na ni nenavázat, že jo. Já sám na Chronomag po zavedení cenzury asi chodit nebudu. Partě strejců, co spolu chtějí souhlasit, to vadit nebude. A moc jiných lidí tu asi nezbude. Také to tak vnímám. Pokud jste zažili totalitu v dospělém věku, nechápu, že můžete volat po cenzuře (tím ovšem nemám na mysli oprávněné mazání vulgárních, rasistických apod. příspěvků). Cenzura je přece věc, která vždy slouží k více či méně mocenským účelům. Slouží těm, kteří chtějí mít vše pod (svou) kontrolou. Pokud vám tu někdo vadí, tak ho ignorujte, nekomentujte, a uvidíte, jak se ta vlákna zase pročistí.
J.F. Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 A co tady včera bylo za příspěvek, jež byl smazán?
lolohh Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 A co tady včera bylo za příspěvek, jež byl smazán? Příspěvek od nového člena "pfuka" (tedy jeho první příspěvek), kterým zvládnul osočit a možná i urazit spoustu lidí, používající velmi vulgární slova, zcela mimo mísu.
Jeremy Odesláno 17. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Je pravda, že s možností nezobrazovat jeho příspěvky bych byl spokojen. Ať se s těmi jeho bláboly trápí ostatní. Jenže update fóra nám tu slibují už rok
mechano Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Nikdy jsem vašeho trolla nekrmil, ani nebudu (tj. Diskutére, je zbytečné na mě reagovat, pokud nepotřebuješ vždycky nutně mít poslední slovo). Ale rád bych řekl, že pokud s Diskutérem něco moderátor neprovede, podaří se mu toto fórum rozložit takovým způsobem, že sem bude chodit minimum lidí, nebo sem minimálně nebudou chodit rádi (to se myslím už stalo). Je sice pěkné, že zde spousta lidí zastává \"humanistický\" názor \"vždyť on má právo sem přispívat, stačí ho jen ignorovat\", jenže si zřejmě neuvědomují, že ho zaprvé nikdy nebudou ignorovat všichni (tj. někdo to vždycky nevydrží, a já se jim nedivím) a zadruhé, i kdyby ho všichni ignorovali, stejně jeho kecy budou lidi štvát, ale budou to dusit a ve výsledku sem nebudou chodit. A taky bych si chtěl rýpnout do našich \"pseudohumanistů\" - kolik fór navštěvujete? A kolik z nich jsou kvalitně moderovaná fóra? Já jedno velmi dobře moderované fórum navštěvuju a neznám nic lepší, názor \"za každou cenu jsme demokrati, nikoho omezovat nebudeme\" na internetu prostě nemůže fungovat. To je přesně to, co jsem měl na mysli když jsem psal aby to někdo odstranil.
Pachollini Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Naprostý souhlas. Naprostý souhlas. Fascinuje mě vaše sebekázeň, mně nebo třeba sibirnayovi se to čas od času nedaří a je to náš problém. Babaq má určitě pravdu v tom, že pokud výběr členů respektive jejich příspěvků bude příliš selektivní, tak z fora nezůstane nic, ale jak se postavíte k tomu včerejšímu výpadu, to už bylo příliš silné kafe, tam už se zasáhnou musí, pokud i tyto vulgarity budete přecházet se zavřenýma očima, pak z toho vznikne ještě daleko horší paskvil. IMO to není až tak fascinující. Když je u toho napsáno Diskutér, prostě přeskakuju a je to. Horší je, když někdo reaguje, to už se tak snadno nefiltruje.
Cyber Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Za posledních čtrnáct dní jsem se už vycvičil v jakémsi selektivním čtení. Je to báječná věc. Jakmile vidím jen první písmeno z trollova nicku, automaticky roluji až na konec blábolu ( provda, někdy se musí rolovat dlouho ). Takže mě ten skřítek přestal konečně iritovat, protože ho podvědomě nečtu, a tudíž mě to ani nenutí reagovat. Vřele doporučuji. Troll nenakrmený řádnou směsí brzo pojde, nebo potáhne dál....nakonec na něj budeme vzpomínat z nostalgií jako na Kennyho.
HonzaX Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Co říkáte na smazání včerejšího příspěvku nového člena ? Byl trochu drsnější ale když necenzurovat , tak necenzurovat . Jedině tak půjde tohle forum do hajzlu a tak to zřejmě chcete .
siki Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Mrknuj jsem na to auto.cz a ten blog. Oni ho tam opravdu uctivaji jako boha:-) . To mu musi delat dobre a neceho podobneho se asi snazi dokazat i tady. Je to kral diskuzi,to se musi nechat. Ale treba je to v osobnim zivote chudak, nikdo si ho nevsima, je zneuznany a jeho jediny svet, kde se muze realizovat je virtualni svet internetu
Jeremy Odesláno 17. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Asi to tak bude, siki. Taky bych ho tak tipnul.. Ale možná bychom mohli udělat seznam dalších diskusních fór, která by ho mohla inspirovat tak, že by tady byl míň. Určitě by věděl také hodně o zbraních, o motorkách, o modelech letadel, dozajista by dokázal básnit i o tabáku a absinthu. Škoda, že se nám usídlil tady.. Zlatej bezelstnej Kenny.
Cyber Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Co říkáte na smazání včerejšího příspěvku nového člena ? Byl trochu drsnější ale když necenzurovat , tak necenzurovat . Jedině tak půjde tohle forum do hajzlu a tak to zřejmě chcete . Opravdu si myslíš, že to byl nový člen? Nebyla to jen další kavárenská reinkarnace trotla? Pardon, trolla?
odklizec Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Koukam panove, ze se tu za tech par mesicu co tu nechodim moc nezmenilo? Holt chtelo by to dodelat to nove forum. Tam jsou jine moznosti administrace, nez v tomhle srandovnim punbb. Treba takova moznost, vypnout si prispevky od cloveka, ktery vas stve..to by urcite potesilo dost lidi, nemam pravdu?
Návštěvník Snow Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Co říkáte na smazání včerejšího příspěvku nového člena ? Byl trochu drsnější ale když necenzurovat , tak necenzurovat . Jedině tak půjde tohle forum do hajzlu a tak to zřejmě chcete . Nemohu souhlasit, nebylo to drsné, ale byla to, pánové prominou, pěkná prasárna
Návštěvník Diskutér Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Co říkáte na smazání včerejšího příspěvku nového člena ? Byl trochu drsnější ale když necenzurovat , tak necenzurovat . Jedině tak půjde tohle forum do hajzlu a tak to zřejmě chcete . Nemohu souhlasit, nebylo to drsné, ale byla to, pánové prominou, pěkná prasárna Souhlas. To byl přesně ten příspěvek, který nelze tolerovat. Nešlo v něm totiž o boj o tu "jedinou správnou lunetu", nýbrž šlo jen o to (doslova) nakopnout kolegy neurvale do varlat. A jak jsem psal někde už tady nahoře, někdo moudrý razantně zasáhl. Je to extrém a ten žádal extrémní přístup. Tak se také stalo. Na druhou stranu chci věřit, že to byl trochu nešťastný nástup nového kolegy na diskuzi. Věřím, že poučen to už nebude opakovat.
31682 Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 Jen na okraj k smazání příspěvku od pfuka. Kdybych obsah zmiňovaného příspěvku nedostal v e-mailu, tak bych díky cenzuře netušil, že se ve fóru objevil další prosťáček, který nechápe význam psaného textu. "Pfuka, postav se do fronty za ostatní jelítka z příslušného vlákna" A nyní vážně. Co tu posmrkáváte a bědujete? Co jste to za chlapy když vás "rozbrečí" pár příspěvků? Tak se braňte nebo to ignorujte, ale nepovolávejte armádu jenom proto, aby vám přišla zatáhnout roletu. Mimo jiné, nesouhlasím, že příspěvek od pfuka byl vulgární, naopak, byl hajzlovsky vybroušený a ten parchant ho určitě nestřelil od boku. Kdyby se moderátor neslitoval pokrýt starou gardu, neměl by důvod mazat. Narážky jako chuj atd., tu již proběhly několikrát bez povšimnutí a ten hanopisec větší obhroublost nepoužil. Nutno si přiznat, že pfuka je liška mazaná a hlavně připravená. Dík za inspiraci Viktore. Ignácius není jediné pojítko
Návštěvník Snow Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Aby nedošlo k mýlce, výraz prasárna jsem nepoužil ve slova smyslu sprostých slov nýbrž jsem tím měl na mysli neskutečně hrubé urážení členů tohoto fora. Pokud se Ti zdá normální poctít některé naše kolegy např. výrazem jednokulčák, tak je mi to upřímně líto, já ač člověk poměrně otrlý, bych si tato slova zde nedovolil vyřknout ani omylem, tolik na vysvětlenou. Ať je tady raději deset Diskutérů, jež-li jedno takové individium typu pfuka. Já osobně totalitu v dospělém věku zažil, ale je cenzura a " cenzura ", ta druhá bude spíše pozitivní, nechci tady taková sprostá hovada a nehodlám tyto " příspěvky " přecházet s mlčením a sklopenýma očima a vůbec se mi nezdá, že bych nějak fňukal. Také nechápu jak se v tomto případě bránit, to bych si nechal strašně rád vysvětlit, též by mě zajímalo co si mám představit pod pojmem povolávání armády. Díky předem.
31682 Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Co tě to popadlo Snow? To nebylo nic k tobě. Vlastně k nikomu, mě je to v podstatě volný, jen už přestávám pojímat tu všeobecnou zatvrzelost a sklon k vytváření partiček. Mám dojem, že až na pár jedinců se tu všichni pomátli.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se