Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18


People

Doporučené příspěvky

Podívejte se na sla019, představte si to v černý a máte výsledek. Tady není co řešit.

Je to jak píše instant. Všichni remcali na hardlex, potažmo na lunetu. Přišel upgrade a remcá se znova. Jasně, cena je vyšší, ale to by byla i bez faceliftu. Všechno JDM jde a půjde nahoru, zvykejte si...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už BoneyM o mne natočili pesničku "Daddy Cruel" :)

 

Túto európsku limitku farbami posadnutí Thajčania okomentovali slovami "Seiko zastav, nestíhame". Som len znechutený. Pred dvoma týždňami v Bangkoku som snoril po obchodoch, niečo som si chcel kúpiť. Ale čo, dokelu? Všetko nové je dostať, vo všetkých obchodoch rovnaký nudný výber, žiadna špecialitka, ktorá by potešila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem i po dvou letech nadšený z PADI želv, v podstatě nemám důvod si kupovat jiné. Blue lagoon mi nevydržely, oranžovou asijskou LE jsem pustil taky dál. Ale tohle mi sedlo, na želvách je ten stříbrný číselník parádní. Naopak samuraje mě neberou. Takže za mě ok. Navíc je tu to hledisko, že konečně taky máme nějakou limitku v Evropě :)

Číslované/nečíslované - to už moc neřeším, u hodinek za 500 eur to ani nemá smysl. Případ allblack edice želv ukázal, že je to vlastně jedno.

 

btw, těžko říct, kolik jich nakonec do ČR dorazí, je o to velký zájem a počet je limitovaný, takže bych s nákupem neváhal.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...