Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18


People

Doporučené příspěvky

Prečo sa neozveš, keď niečo pochválim? Som konzerva, nemám rád zmeny a to logo sa mi naozaj nepáči. Mrzí ma to :)

 

edit: klamem, nemrzí :)

Hehe :)

Já jsem taky celkem konzervativní, ale štítek tu byl přes 50 let a na některých modelech už vypadal nevhodně. Takže změna po 50 letech je gut. Z té šikmé pětky, která vypadá jako písmeno S, neskáču radostí do stropu, ale na té řadě, kterou to chtějí odstartovat, mi nevadí. Otázkou je, jak to bude sedět na decentnějších modelech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prečo sa neozveš, keď niečo pochválim? Som konzerva, nemám rád zmeny a to logo sa mi naozaj nepáči. Mrzí ma to :)

 

edit: klamem, nemrzí :)

Ja jsem taky konzerva. Mam rad tradice, Seiko ma svoji radu "5" na trhu kolik, 50let? Ja to logo mam rad. A jsem na nej zvyklej. Fanousci jsou na nej zvykli. I ti, co se o hodinky nezajimaj a koupili si svoje petky pred x lety a dlouho jim verne slouzily. Mam v praci tri kolegy, temer duchodce, jeden ma novejsi model se 7s26, vorvany jako prase, ale fungujou a ma je rad. Dva maj vintage modely, tusim 6309 a 6119 kalibry, samozrejme bez servisu. Kdyz jsem se s nadsenim voptal, kdy a kde je kupovali, tak se jen usmali a ze uz si to za tech kupu let nepamatujou...zadni fandove, jen uzivatele.

Ja obecne nemam rad zmeny, ne tam, kde neco dobre funguje. Chapu, ze se chtej prezentovat jako inovativni firma, ale tahle unavena padajici petka je nejen hnusna, ale pripada mi vylozene jako z nouze ctnost. Je to krivy, meli by to davat zpetne na dynko k modelum s krivym chapter ringem. Tech bude habakuk. Jak ja tudle firmu mival rad...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A no jo furt, aby ses nezblaznil:-)

Ja je mam furt rad, ty to vis moc dobre, ale mne tyhle "inovace" nevonej, no. Chapu, ze vymyslet a realizovat neco novyho nejni prdel, ale nastesti je furt milion pet modelu, ktery bych rad vlastnil. Ale to je nekam jinam. Jdu si koupit nejaky Steinharty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A já zas klidně já půjdu proti proudu. Staré pětkové logo mi přišlo hnusné, respektive stylově překonané tak před dvaceti lety. Na moderněji pojatých hodinkách jak pěst na oko. Pro mě jeden z důvodů, proč jsem pětky neměl. Nové mi přijde dobré, decentní, přitom takové energické. Pravda asi lepší pro sportovnější modely než k oblekovkám, ale obecně rozhodně posun vpřed. A co se týče SKX? Je zřejmé, že pro tu řadu už nebylo v portfoliu místo. Mám je rád, mám doma doma dvoje, ale vyrábí se beze změny roky. Spíš mě překvapuje, že je zachovali alespoň v této pětkové podobě. Přiznám se, že bych možná byl radši, kdyby skončily úplně. Byla to ikona, s jasnými znaky a takhle je to takové vykuchané. Suma sumárum. Nové logo super, nějaké pětky si asi budu muset koupit. Ale "SKX" to nebudou, zůstanu u svých plnotučných modelů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nechci bejt za frflala, ale taky se mi to moc nelíbí :D

 

Resp. teda konkrétně tenhle model - je škoda, že nebyli trochu odvážnější a jsou to prostě podle té fotky rebrandovaná SKX. Ale jsem zvědavý na další modely, zpracování té řady a jak bude to logo vypadat na živo. Já mám pětky rád, staré i moderní, takže tomu dávám šanci a třeba něco bude příjemné překvapení a zas nějaké po čase pořídím :)

 

A taky jsem hodně zvědavej na živo na nové Alpinisty. Tam se mi právě líbí, že nehodili na starý model deštníkové ručky a X-ko na cifr a vzali to hezky z gruntu. Tak snad nebudou za raketu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě teda to nové logo ala superman nevadí vůbec, je decentnější, než to předchozí a líbí se mi, má šmrnc a beztak jsem hipster, nebo ještě něco horšího :) Rozšířit novou verzi Save the ocean ještě do těch nových SKX, tak je okamžitě chci, ten cifr je super, ale želvy, ani Samuraje mě bohužel neberou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem zvědav, jak budou vypadat na ruce. Z dosavadních fotek na nich nic špatnýho nevidím. Musím se přiznat, že jsem původní pětkový logo nikdy neměl rád, takže za mě jde o změnu k lepšímu, je takové decentní.

Upraveno uživatelem Pilfour
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...