Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18


People

Doporučené příspěvky

Já bych ještě tak nějak chápal úroveň nových Sumo nebo Alpinistů kvůli jinému strojku než je v Želvách... Ale ta současná cena je za nelimitku úlet. Ale zas vzhledem k té nelimitovanosti snad budou za dobře chodit jetý, jako ta předchozí 62mas reedice pro chudý (dneska teda už nechápu její smysl :) ) nebo mm200...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Keby aspoň bola na štvorke. Povedal by som, že sú to hotové vizuálne orgie a s napätím čakám na ďalšie mutácie.

No jo, mas pravdu. Kurna ja takhle ani nevim jak tu jejich polohu vyjadrit. Byt to jednorucky, tak je to tak 3:48 :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a proto pan Pouzdro vypadá tak sklesle. Zaprvé bez Lunety zase víc připomíná rozšláplý houno, a navíc se mu hůř schovává, že má šejdrem vercajk. Jsem pořád romantik,  @AndyAaron? :) 

edit: ještě trocha romantiky: prostě 5KX ojely Alpinisty - nebo naopak. 

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak o tomhle zoufalým počinu už vůbec nevím, co si mám myslet... A takový krásný hodinky to kdysi pětečky byly. Vlastně ještě i docela do nedávna. Teď tyhlety zoufalý poslední dva počiny to všecko, co pětky bývaly, totálně zabili. Škoda, no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ačkoli v - doufám rozumné - míře tepu do Seika, jak můžu (což ale mimochodem znamená, že mi na značce záleží, kdyby to tak nebylo, nebudu se obtěžovat), snahy o evoluci základních mechanických řad mi v principu nevadí. Jasně, je tam plno (většina?) střel mimo branku, ukončení SKX legendy mi taky jde proti srsti, ale i přes velkou bžundu v příspěvcích výše si dovedu představit, že chytrá diverová Horákyně, o které se bavíme, bude mít určité kouzlo. Zejména pokud se podaří je udělat přiměřeně tenké. 

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, dr.sphinx napsal:

Zejména pokud se podaří je udělat přiměřeně tenké.

Tak konkrétně ty nejnovější pětky budou tenčí přesně o mínus ta diver luneta, co byla na jejich předchozí verzi s WR 100 a push korunkou. Ani o mm míň, ani o mm víc, stejnej strojek, stejný pouzdro, to je z toho snad jasný. Když už je jednou s tou diverskou lunetou udělali, měli se na tohle vybodnout. Je sice pravda, že potápěčská luneta na hodinkách s WR 100 a push korunkou působí tak nějak řekněme... roztomile komicky, ale na druhou stranu řada lidí ji používají k počtu\ odpočtu čehokoliv. Ta její náhlá absence na mě, jakožto jediný změny, nemůžu si pomoct, působí tak nějak, jako že se šetřilo a škrtalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...