Frantik Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 (upraveno) No ja se na ne těším za ty prachy a když budou co k čemu, půjdou na ruku místo SBDX :-) Možná. Upraveno 6. března 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Lowcost 6105 za SBDX neneee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 No vždyť říkám možná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 No vždyť říkám možná :-)To je kravina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 (upraveno) No ten tah by se mi taky hodil. Ne že ne. Stejně to dopadne tak, že jako správný seikokot koupím i ty levné Willardy. ) To bych asi ne.Budou určitě jiný, korunka je jiná, je posunutá, jiný cifr, tah bude širší...V reálu pokud máš 033 tak se ti určitě nebudou chtít nosit. Já su taky nasraný že udělali modré 025. Upraveno 6. března 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Pro mě je třeba nepochopitelné, jak pracuje v Seiku tým designérů. Na 6105 je "eyecatch" korunka s integrovanou ochranou. Vintage má logicky korunku na dvacítce a tvoří to lad s ciferníkem. U SLA nejsou schopní dát osu korunky na dvacet, korunka je nepatrně níž, což strašně chytá oko. Když se podívám na tu novou lowcost verzi, tak to je posazené zase pro změnu výš a disharmonicky narostla integrovaná ochrana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Jeste by to chtělo ty poslední do srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 tož to spíš totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Jop, na tom srovnání je to jasně vidět. U SLA designér ani nepochopil kulervoucí efekt fasety na sklíčku a ručky jsou na SLA taky strašně dodrbaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Pro mě je třeba nepochopitelné, jak pracuje v Seiku tým designérů. Na 6105 je "eyecatch" korunka s integrovanou ochranou. Vintage má logicky korunku na dvacítce a tvoří to lad s ciferníkem. U SLA nejsou schopní dát osu korunky na dvacet, korunka je nepatrně níž, což strašně chytá oko. Když se podívám na tu novou lowcost verzi, tak to je posazené zase pro změnu výš a disharmonicky narostla integrovaná ochrana. Scheisse, dobrý postreh. Nevedel som prísť na to, že čo mi je na nich divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Originál je prostě jenom jeden;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 S dnešními možnostmi 3D modelů neuměj to, co v pravěku borec u rýsovacího prkna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Tak díky. Tohoto jsem si zatím nevšiml. )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Řekli si, že když to nikomu nevadí na SKX a Turtle, tak to nebude vadit ani tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Nikdy jsem tomu nepřišel na chuť.Želvy mi přišly podivné a tyhle pro mně neforemné "kravince" ještě divnější. Tedy - integrovaná ochrana korunky určitě, ale tolik materiálu naokolo?Zásoby oceli taky nejsou neomezené ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Ja tam ty SPB159 proste nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Nikdy jsem tomu nepřišel na chuť.Želvy mi přišly podivné a tyhle pro mně neforemné "kravince" ještě divnější. tyve je to proste legenda, chapes? a navic hraly ve filmu! ypo kdysi o zelvach prohlasil, ze vypadaj jak rozjety hovno, takze ses uz druhej a tim padem na tom mozna i neco bude. ale tak neni to uplne spatny to hovno. jen kdyby nemelo tolik odstinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Pro pořádek: myslím, že to bylo hovno rozpláclý půllitrem A je to příměr, se kterým by se mělo zacházet extrémně opatrně, už se na ty hodinky nikdy nebudeš moct podívat jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 jojo, rozplacly zelvy...a co pak jeste willardy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Tak hovno rozpláclé půllitrem, to je něco jako královská pečeť.Pokud jde o technologii,materiály se odlišují. Ale dělit pečeti podle materiálu zavání rasismem.Nakonec i použití slova "zavání" trochu smrdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se