lub Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Řešit pořád dokola koncovky tahu jestli jsou plechový nebo plný podle mě nesmysl. Třeba originál jubilee ze SKX je napůl plechovej (spojky dílků) náramek s jednoduchou sponou a plechovýma koncovkama, a přitom je na první pohled poctivě udělanej, z tlustého plechu a hlavně kvalitně zpracovanej.Pokud je to dobře udělaný, tak by mě to nepohoršovalo ani u dražších hodinek.Jinak otlak prvního článku není záležitost jen plechových koncovek - viz foto - tohle mě trochu mrzelo na OS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 (upraveno) Lub.. Jo, máš recht. Proto si myslím, že není nad takovou oyster konstrukci, kde k takovému kontaktu na nejcitlivějším místě nedojde.a neviklá se to na společné stěžejce.Místo plechovek jsem stejně pokoupil v prubnito.cz silikonové černé řemínky a zatím spokojenost. Aspoň na zimu, lehké a nestudí. S pošťákemani ne za tři sta verze s překlápěčkou, žádný luxus ale ani neurazí. Stejně jsem to přehodil na Seikáckou překlápěčku a medím si ;o) Upraveno 12. března 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Ano, omlouvám se za OT, ale systém jubilee je v zásadě dosti podobný náramku na mých OS Retrográdech. Musím se přiznat, že to bylo jedno z mnoha kritérií zda hodinky koupit, nebo ne - už sem měl těch zrychtovanejch míst na tahu dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VáclavHejna Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Ahoj, kdo máte Seiko SRPC05J1 (řada Presage) s ocelovým nátahem, jak jste s nimi spokojeni? A co se týče strojku 4R35, jaká je u něj přesnost? Příští týden je očekávám, jedná se o mé první automaty, tak jsem nedočkavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 u 4R35 zalezi kus od kusu, u mna zatial medzi: -5 az +10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Tam bych měl problém se sponou, jak nemám mikroregulaci, tak mi hodinky pořádně nesednou. Strojovna je v poho, to ti lepší hodinář sešteluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VáclavHejna Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Tah tolik neřeším, mám v plánu koupit hned kožený řemínek, takže tah mám jako takový bonus. Hlavně se mi líbí ciferník, safír a celkově zpracování. Vybíral jsem automaty do deseti tisíc a tyto mi vyšly jako vítězné(https://www.helveti.cz/seiko-srpc05j1). Ještě jsem se rozhodoval mezi https://www.helveti.cz/orient-contemporary-ra-ac0e02s https://www.helveti.cz/bulova-american-clipper-automatic-96c130 https://www.helveti.cz/zeppelin-8470-3 Co si o nich myslíte? Vybrali byste některé z nich místo Seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Pěkný. NE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Nono. Za tyhle Seika tě snad nikdo SPRCat ani nemůže.Já bych asi remcal kvůli plechovým koncovkám tahu,ale když tam nasadíš kůži, takSCHVÁLENO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Nic proti pánové, ale plevelíte, do tohoto vlákna se chodím pokochat novými a neotřelými barevnými kombinacemi hodinek Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Tak to tady bude klid.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 I Heidi miluje Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Škoda, že to jsou digošky a ne Alpinisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Dle názvu by u toho mohlo být retro péčko na VHSce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Jojo, na logu Péčko klátí eSko, a henten Prospex bude nějaké vochraná pomůcka či co Jedenácte prikázanie: Nezaplevelíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Dle názvu by u toho mohlo být retro péčko na VHSce ja tam uplne jasne vidim kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 A když se budeš soustředit, tak i vemena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 A toho všeho pokokot :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Je čtvrt na jedenáct, tak umýt a Heidi do postele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Nejde mi dát z mobilu foto, tak aspoň takhle - další STO, tentokrát s bordelem na cifru https://www.instagram.com/p/B-ByZjTHAS2/?igshid=5fpasm0b8nqf Už se těším, až to prsknou za půl roku na výroční limitky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se