VojtaB Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: Ked pominieme nejake tie okolnosti... Kupil by si ich? No, přemejšlím o nich. Původní je mi líto otloukat, stejně tak většinu mých kousků, které jsou dávno discontinued. Tak si říkám, že by tady konečně mohl bejt potenciál na denní nošení (nebo u prospex 62mas), koneckonců myšlenkou je to blízko původním Willardům - spolehlivá masovka s pěkným designem a za relativně ok peníze. Teda za předpokladu, že z toho neudělají pohádku o tisíc a jednom modelu jako z Želv. Tam jsem měl původně stejnej pocit, 3 modely koupil dokonce nové na krámě, ale dneska už nemám nic, protože se mi těmi neustálými novinkami tak nějak znechutily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) ... bud zmente nazov vlakna bez rokov, alebo to kazdy rok aktualizujte edit: alebo uz tradicia? Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Vzhladom ku kadencii vyrobcu, uvadzat roky nedava ziadny zmysel. Je to kontinualny prud noviniek casopriestorom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) Presne. Kto by to v tej rýchlosti stíhal aktualizovať. Inak Seiko plánuje svoje lacnejšie modely (pod 2000 USD) predávať balené v rambutane, niečo ako Kinder vajíčka. Človek si kúpi kilo rambutanu a na náhodu tam budú rôzne farby hodiniek. Čo sa nebude páčiť, s tým sa deti pohrajú a šup do koša. Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Název vlákna je naopak zvolený vhodně, cokoli po 2018 už nikoho normálního zajímat nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Ale tak niečo sa nájde... napríklad LX edícia Prospexov je celkom v poriadku. A zopár Pressage tiež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 před 43 minutami, dr.sphinx napsal: Název vlákna je naopak zvolený vhodně, cokoli po 2018 už nikoho normálního zajímat nebude Já myslím, že snad už i po tom roce 2014, když Turtle byly oživený 2015, to je podle mě takovej zlom :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 No, ono to vypadá, jako když ty oranžády vylejzaj z koronaviru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 2 hours ago, wawrik said: Ale tak niečo sa nájde... napríklad LX edícia Prospexov je celkom v poriadku. A zopár Pressage tiež. Docela by mě zajímalo jaký je o ně zájem. Podle ohlasů na různých fórech to moc hit není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Tak on by o ně asi i zájem byl, ale zkrátka ta cena je dostává ze hry. Jestli si je u Seika cení na hodnotu GS, tak to asi nějak spočítaný maj...snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) Nejen cena. Ony ve zbytečné smršti low- i hi-end novinek jednoduše zapadly. MImochodem, kdybych chtěl něco s LX charakterem za ne-LX peníze, celkem mi voní ty chystané MM200 s kovovým odstínem lunety. Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 tak oni aj GS uz nenapadne porastli na cene.. budte trpezlivi, ved ono to pride, no. Jedneho dna to vsetko do seba pekne zapadne jak ked doma v pivnici skladas urychlovac castic. Zo zaciatku to nedava ziadny zmysel, manzelka kruti hlavou, kamarati sa od teba distancuju, ale raz... raz.. dotiahnes posledny srobik a povies si voala pico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 voala, takže Willardy za tu cenu 8 pětek nakonec budou OK. Protože jejich chystaný levný sourozenec byť s tahem, tak nikdy nedosáhne pocitu z SLA033 (kdo je měl v ruce, dá mi za pravdu). A gé-esa budou za 200 plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Rozhodně se shodneme, že majitelé SLA033 budou muset výrazně přitlačit v sebeutěšování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Pořád přemýšlím, kde bude slabina těhlech potápek. Design dobrý, strojovna OK, rozměr taky dobrý, cena se dá přežít. Už jen doufám, aby nebyly moc vysoké a dostaly použitelnou sponu. https://www.hodinkee.com/articles/seiko-prospex-spb143-spb145-spb147-and-spb149-introducing?fbclid=IwAR2sP2k8wNOrzq8eNEvDU3rsC_3E2ATuxvtZbHNzXsdaMp5yj6_D6nsDeas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roger11 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Díky za odkaz na článek. Já právě uvažuji o koupi některých z nich, tak se chci dozvědět něco víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Tohle se teda moc nepovedlo, co vy na to? https://www.hodinkee.com/articles/seiko-presage-spb161-and-spb163-introducing?fbclid=IwAR17nRxGrbssLmwcodiP8D_A2kNeIeP4H3SIqq16wz4IciU_UBRAsD1mlu4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 No jdou z tý datumky oči dost šejdrem. Je to natěsnaný ke středu. A ta rezerva je jak palivoměr z nějakýho oltcita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 před 12 hodinami, Liqid napsal: Design dobrý, strojovna OK, rozměr taky dobrý, cena se dá přežít. Už jen doufám, aby nebyly moc vysoké a dostaly použitelnou sponu. Výška 13,2 mm mi přijde perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 @bandicootna druhou stranu jsou to takové strohé linie, to může zaujmnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se