dr.sphinx Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Barák počká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Viac tudor ako tudor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Vyprdli se na chapter ring, je to sice plochý, ale hned to lícuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 No jo, ale ako má teraz človek rozoznať, že to je naozaj Seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) před 16 minutami, bandicoot napsal: Vyprdli se na chapter ring, je to sice plochý, ale hned to lícuje. Po čtyřech letech neúspěšných pokusů to vzdali Myslím, že se jim povedly. A na tu gumu jsem zvědavý. Vypadá dobře. Takže za mě dobrý. photo z ablogtowatch.com Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Tak ja už začínám šetřit a pak bude dilema vybrat variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Živý fotky fakt slušný. Tohle se za mě teda povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Fakt pěkný, začínám se klonit ke SPB145. Tohle je přesně něco co jsem fakt chtěl. Oris 65 asi půjdou z domu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Mysli že sa im to bude predávať dobre, taktiež sa mi páčia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Taky bych si vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Akurat skoda tej vysky 14.9mm Podla abtw to seiko zmerali 13.2mm bez sklicka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Tyjo, jak se mi na produktovkách ta modrá varianta vůbec nelíbila, tak na živo to nevypadá zle... Fakt jsem na všechny 3 v reálu hodně zvědavej! P. S. Jen doufám, že neudělají nějakou ještě levnější, třeba pětkovou verzi Mít ještě dneska SLA017 tak mi z těchhle určitě praskne žilka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Libi se mi.. Az teda na "two button butterfly clasp" Prehlidl jsem jestli to ma hardlex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 před 2 hodinami, huhu4d napsal: Akurat skoda tej vysky 14.9mm Podla abtw to seiko zmerali 13.2mm bez sklicka.... Jakože má sklo nad lunetou 1,7 mm? To se mi zdá celkem hodně, no jsem zvědavej na víc fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Cegy, dobry postreh. Butterfly clasp k potapkam mi vubec nesedi. Vtipne je, ze fotku spony zatim nikdo nikde nepublikoval. No jsem zvedav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Vystouplý sklo na potápkách se mi líbí, má to takový retro look. Kdybych chtěl přibrat nějaké SEIKO a měl na to volný budget, tak tohle by určitě byla volba, berou mě A spíš teda na tom tahu jak na gumě, ale i ta má něco do sebe. jako fakt dobrý počin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Jo, tohle není blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 před 18 hodinami, Waya03 napsal: Fakt pěkný, začínám se klonit ke SPB145. Tohle je přesně něco co jsem fakt chtěl. Oris 65 asi půjdou z domu :-) To nemyslis vazne dufam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 před 20 minutami, junior300 napsal: To nemyslis vazne dufam.. Popravdě opět jsem znejistěl když byla teď odhlalena reálná tloušťka hodinek. Oris má bez započítání skla asi 11mm. Počkám si určitě na prohlídku naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se