azeppelin Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Ceny nových 6105 a MAS mi nějak nedávají smysl. Želvy mi přijdou jako hodinky na stejném levelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Já bych ještě tak nějak chápal úroveň nových Sumo nebo Alpinistů kvůli jinému strojku než je v Želvách... Ale ta současná cena je za nelimitku úlet. Ale zas vzhledem k té nelimitovanosti snad budou za dobře chodit jetý, jako ta předchozí 62mas reedice pro chudý (dneska teda už nechápu její smysl ) nebo mm200... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Tak copak to tady zase máme? 5kx bez lunety? https://wornandwound.com/new-watches-in-the-seiko-5-sports-collection-lose-the-dive-bezel-with-their-latest-update/?fbclid=IwAR2pyIwraNh0TZJPeazapuP3EeJ53lUVicL4eqJmL8k5iMuHAJ2f1KxaebY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Dobrej počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Mne se to moc nelibi. Zvlast na tech bicolorech ta korunka na ctyrce je hodne divna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Vypadá to holé diverové pouzdro nějak sklesle - jeho rozchod se slečnou Lunetou byl asi dost drama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Mozno trosku chybaju odvaznejsie farby v tych uvodnych 11modeloch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 před 7 minutami, AndyAaron napsal: Mne se to moc nelibi. Zvlast na tech bicolorech ta korunka na ctyrce je hodne divna. Keby aspoň bola na štvorke. Povedal by som, že sú to hotové vizuálne orgie a s napätím čakám na ďalšie mutácie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Dochtore, je videt, ze jsi furt romantik. Ze ty mas Utrpeni mladeho Werthera porad na nocnim stolku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Keby aspoň bola na štvorke. Povedal by som, že sú to hotové vizuálne orgie a s napätím čakám na ďalšie mutácie.No jo, mas pravdu. Kurna ja takhle ani nevim jak tu jejich polohu vyjadrit. Byt to jednorucky, tak je to tak 3:48 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Ty ručky jsou jak reklama na drobný chirurgický zákrok. Hodinová před a minutovka po obřízce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 (upraveno) No a proto pan Pouzdro vypadá tak sklesle. Zaprvé bez Lunety zase víc připomíná rozšláplý houno, a navíc se mu hůř schovává, že má šejdrem vercajk. Jsem pořád romantik, @AndyAaron? edit: ještě trocha romantiky: prostě 5KX ojely Alpinisty - nebo naopak. Upraveno 4. června 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Ted uz je to spis Bukowski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 A mně se to celkem líbí, snad to bude bez lunety nižší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 No při vší slušnosti ty Alpinisti mají ten žalud vyloženě naběhlý ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 před 26 minutami, Liqid napsal: A mně se to celkem líbí, snad to bude bez lunety nižší. Snad jo. Ta tloušťka by to mohla solidně zabít. Uvidíme, jak bude to pouzdro vypadat z bočního profilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Taky se mi to líbí. Nic z čeho bychom si tady sedali na zadek, ale pro svou cílovku mi to přijde dost dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Tak o tomhle zoufalým počinu už vůbec nevím, co si mám myslet... A takový krásný hodinky to kdysi pětečky byly. Vlastně ještě i docela do nedávna. Teď tyhlety zoufalý poslední dva počiny to všecko, co pětky bývaly, totálně zabili. Škoda, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 (upraveno) Ačkoli v - doufám rozumné - míře tepu do Seika, jak můžu (což ale mimochodem znamená, že mi na značce záleží, kdyby to tak nebylo, nebudu se obtěžovat), snahy o evoluci základních mechanických řad mi v principu nevadí. Jasně, je tam plno (většina?) střel mimo branku, ukončení SKX legendy mi taky jde proti srsti, ale i přes velkou bžundu v příspěvcích výše si dovedu představit, že chytrá diverová Horákyně, o které se bavíme, bude mít určité kouzlo. Zejména pokud se podaří je udělat přiměřeně tenké. Upraveno 4. června 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 před 2 hodinami, dr.sphinx napsal: Zejména pokud se podaří je udělat přiměřeně tenké. Tak konkrétně ty nejnovější pětky budou tenčí přesně o mínus ta diver luneta, co byla na jejich předchozí verzi s WR 100 a push korunkou. Ani o mm míň, ani o mm víc, stejnej strojek, stejný pouzdro, to je z toho snad jasný. Když už je jednou s tou diverskou lunetou udělali, měli se na tohle vybodnout. Je sice pravda, že potápěčská luneta na hodinkách s WR 100 a push korunkou působí tak nějak řekněme... roztomile komicky, ale na druhou stranu řada lidí ji používají k počtu\ odpočtu čehokoliv. Ta její náhlá absence na mě, jakožto jediný změny, nemůžu si pomoct, působí tak nějak, jako že se šetřilo a škrtalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se