VojtaB Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Heh, toho jsem si na první dobrou ani nevšiml... Tak zas nic, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Náhodou, strukturovaná plocha a na tom hladký obdélník s nápisem, to může vypadat docela pěkně. Aspoň na žulovém pomníku určitě ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Já si myslím, že by ten obdélník pod logem v reálu nemusel vypadat tak špatně, jak bude plastický, tak by mohl pěkně vytáhnout logo, takový piedestal Rozhodně chci bílé a modré vidět naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Sakra, moc hezké. To se povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 na ofiko Seiko stránkách jsou docela velké fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Ta plaketa je hrozná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Ve mně to vzbuzuje takovej podezřelej dojem, jako kdyby jim ve fabrice ujela šablona s logama nebo tak něco a tak chlapi na dílně vymysleli, že to vyřeší přelepkama. Jinak fakt nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Šablona ujela asi viacerým Odoslané z SM-N970F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Ja si to tu odlozim.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Tahle TOKIWA je nejhezčí barevné provedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Jak je na tom s přesností ten novej 6R35? Je to lepší než stará 6R15? Nemyslím papírově, ale v reálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Mě jede 6R35 aktuálně +2-3s za den. Podle odkládací pozice stahuje na noc do mínusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 před 7 minutami, Kristian.nov napsal: Jak je na tom s přesností ten novej 6R35? Je to lepší než stará 6R15? Nemyslím papírově, ale v reálu... Ja ho mel v novych Alpinistech, a ze by to byla nejaka hitparada presnosti, to rict nemuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Takže pořád to samý... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Suhlasim s Ondrou. 6R35 mam v Sumach SPB103. Dlhodoby priemer mam sice +5, ale v kontexte jednotlivych dni kludne +20s v jeden den a -15s na druhy. Pre ilustraciu spominam skor hranicne hodnoty, ale zase nie uplne vynimocne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Na sumo mi jde 6R35 necelé 2 s do plusu. Ale musím je nosit denně. Pokud nejsou dost natažené tak to letí o řád nahoru. To když ob den nosím jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Sem myslel, že takhle hore dole lítá jen 7s26. On už tenkrát měl mechano pravdu, že 6R15, když jsem s ní machroval v Sumech, je z konzervy od rybiček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Ja zatim mam nejlepsi zkusenost se 4Rxx strojky. Jak 7s26, tak 6R15 si chodily jak je prave napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 (upraveno) Na tom nieco bude. 4R36 v Zelvach mi letelo stabilne +28 denne. Po tom, co som ich trosku poladil drzia tiez stabilne +2. Upraveno 9. září 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Mě teda chodí 4R35 docela spolehlivě -2 s/den, ale je pravda že je nosím pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se