Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18

People

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Kristian.nov napsal:

Jsou pecka, taky po nich pokukuju... Jen ta cena už mi přijde dost. Ale Seiko poslední dobou kopíruje ten trend zdražování a tak si budeme muset zvyknout...

Mě ta cena nejdřív přišla taky vyšší, respektive jsem tak nějak doufal v nižší, ale ve výsledku bych řekl, že není špatná. Jestli se nepletu, tak SARX033 stáli nové kolem 800 USD, SARX055 pro změnu kolem 1000 USD a tyto nové jsou přesně mezi za 900 USD a to mají lepší strojek. 

před 1 hodinou, ten blbej napsal:

Krása! Nový Pressy za mě teda určitě jen a pouze s bílým ciferníkem! Jak sem je takhle uviděl, tak už si je jinak barevně prostě nedokážu představit. Asi mě ukamenujete, ale mít to ještě daydate, tak je to v mých očích naprosto dokonalá hodinka.

Podle mě budou super všechny barvy, já měl možnost zkusit pouze bílé a pak ty hnědé ve zlatě...mimochodem, ona i ta verze vypadá dobře, ale zlato jde mimo mě. Zelené budou 100% skvělé, tuplem ten tmavší odstín, který mají, ale to bych neměl k čemu nosit, takže jsem je také vyřadil. Sám jsem měl jako hlavní favority modré, na fotkách a videích vypadají skvěle, ale kdo ví, možná to bude v reálu už moc, však i bílé mě dost překvapili - mnohem pronikavější hodinky, než bych čekal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, petr_cha napsal:

Sak to je nova verze Shogunu.. 🙂

🙂  🙂 to víš, vesničan, nečtu, nevím, jen koukám.....

Před hodinou, junior300 napsal:

Len pripominaju? :)

Ked uz farbickuju, nic nesmie ostat bez povsimnutia. Napriec celym portfoliom. 

🙂 njn, mě stačí málo na zblbnutí....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...