patprom Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Taky jsem pro ně dnes byl, nádhera. Zelené jsem 2x prodal, ale tyhle zůstanou No vida! Já jsem teda Alpinisty nikdy předtím neměl, takže nová zkušenosť. Párkrát jsem pokukoval po zelených, ale nakonec jsem to vždycky nechal plavat. Tahle barva ciferníku mě zaujala na první pohled a s objednávkou jsem neváhal ani minutu Link to post Share on other sites
AndyAaron Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Jo, referoval jsem k te interni otocne lunete, kde stupnice nesedi na indexy a nesedi ani na tech promo fotkach. Je to skoda, protoze tahle barva je fakt super a celkove fakt povedene hodinky. Link to post Share on other sites
AndyAaron Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Ale teda to Iks na cifru jsem si taky dobiral Link to post Share on other sites
patprom Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Jasně, už kapíruju...já patřím k těm jedincům, co tyhle věci moc nevnímají Link to post Share on other sites
Ace84 Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Pánové, čistě teoreticky. Které z těchto dvou preferujete? Link to post Share on other sites
Dantechno Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Americký. Datumovka v barvě a nemají XSent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
patprom Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Pánové, čistě teoreticky. Které z těchto dvou preferujete?Tak to je teda těžká otázka. Asi bych se těžko rozhodoval a vzhledem k poměrně příznivé ceně bych klidně i ty modré přikoupil.Pokud jde o to X, nemůžu říct, že patřím k jeho fandům. Mám doma stará Suma ještě s krásným nápisem bez X a jsem rád, že je mám. Před časem jsem si koupil nový model v zelené barvě. Moc dlouho mi ale nevydržely a musím přiznat, že mě tam to X dost iritovalo, tak jsem je předal dál ;-) Link to post Share on other sites
Ace84 Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 (edited) před 17 minutami, Dantechno napsal: Americký. Datumovka v barvě a nemají X Sent from my iPhone using Tapatalk Ještě je tam rozdíl lepším strojku (6R15 vs. 6R35) a caseback. Patprom: Ty SPB089 snad vůbec nepadly na ceně. Spíš naopak chodí dnes za nějakých 1000 €. Samozřejmě žáleží na stavu. Je fakt, že ve své době stály "jen" 600 USD. Edited November 12, 2020 by Ace84 Link to post Share on other sites
xbraj19 Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Ty americké vypadaly na produktovkách super, ale v reálu byly takové nijaké. U Evropských by o mohlo být naopak. Link to post Share on other sites
efreeti Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Ta zelená evropská limitka je rozhodně zajímavější. Myslím, že ji lidi docení až za pár let, až ji budou marně shánět Link to post Share on other sites
patprom Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 (edited) Asi to tak bude. Tenhle kousek je vážně moc pěkný a limitka 2020 kusů není moc velké číslo. Jinak ten ciferník je spíše šedý s nádechem zelené. Alespoň já to tak vnímám Edited November 13, 2020 by patprom Link to post Share on other sites
miro_mt Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Pre tych, co pisali o tom, ze je to nakrivo. Prosim, kde je to nakrivo ? vsak podla tejto foto je vsetko OK a indexy su od vnutornej lunety odsadene rovnako Link to post Share on other sites
sashator Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Měl jsem jich pár v ruce a vnitřní luneta seděla. Jde o to, že tam není usazená nafest, má určitou vůli, která to může mírně zkreslovat. Když si s tim člověk pohraje, tak sedí Link to post Share on other sites
xbraj19 Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 před 7 minutami, sashator napsal: Měl jsem jich pár v ruce a vnitřní luneta seděla. Jde o to, že tam není usazená nafest, má určitou vůli, která to může mírně zkreslovat. Když si s tim člověk pohraje, tak sedí Podle mě byl problém (aspoň u těch starších), že byly křivě natištěné ty světové strany, tzn. že když jsi lícoval 3 světové strany s indexem (3,9,12), tak ta 4. světová strana byla mimo index (6). Link to post Share on other sites
sashator Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Chápu. Tak všichni víme, že s tiskem na rehaut má Seiko poslední dobou trošku problém. To, co jsem viděl já mi přišlo v pohodě, ale lupou jsem je fakt nebral. Link to post Share on other sites
VojtaB Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 před 34 minutami, miro_mt napsal: Pre tych, co pisali o tom, ze je to nakrivo. Prosim, kde je to nakrivo ? vsak podla tejto foto je vsetko OK a indexy su od vnutornej lunety odsadene rovnako No tak zrovna podle téhle fotky je každej úplně jinde se podívej třeba jen na 330, 30 a 60 jak jsou každý jinak daleko. Ale jak říká Sashator, může to být fotkou... Link to post Share on other sites
miro_mt Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 No ja neviem, mne uplne inde ozaj nepripadaju. Asi nemam cit pre detail Link to post Share on other sites
Dantechno Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Ja taky nevidim nic zavaznyho. Jen hezky hodinky. Link to post Share on other sites
sodekcz Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 před 2 hodinami, VojtaB napsal: No tak zrovna podle téhle fotky je každej úplně jinde se podívej třeba jen na 330, 30 a 60 jak jsou každý jinak daleko. Ale jak říká Sashator, může to být fotkou... Tohle fakt může být fotkou. To poznáš až při osobní prohlídce. Připouštím, že souzeno jen podle fotky jsou mezi odchylkami rozdíly. Link to post Share on other sites
patprom Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 Mně to přijde pouhým okem právě taky úplně v pohodě. Na druhou stranu mám v poslední době pocit, že budu brzy potřebovat brýle, tak nevím Ještě nabídnu jednu na denním světle. Bohužel, pravou barvu ciferníku dokáže zachytit asi jen promo fotka... Link to post Share on other sites
Recommended Posts