McStinger Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 před 6 hodinami, EpsteinBarr napsal: To je ten šinkanzen? Ci len obyc nakladna lokomotiva? Mne sa pacia. Zlta mi vraj sedi, vravi moja pani manzelka. Dokonca obcas musim mat oblecene aj zlte kratasy na doma. No ale, co som to chcel....? Kde sa predavaju tie pekne zlte hodinky? 5K sa hadam nevypreda za hodinu https://www.facebook.com/WatchOutz Podľa mňa celkom slušný obchod, berie predobjednávky. Cena vychádza okolo 500 Eur a sú to quartzky, ak to niekomu ušlo. Inak mne sa celkom páčia, aj 24h subciferník mi nevadí. https://calibercorner.com/seiko-caliber-8t63/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 před 17 hodinami, dr.sphinx napsal: Na dr.sphinx limitku si budu muset ještě počkat, ale je to krok správným směrem. Edit: 5000ks "limitka" Ale je to velká země, sotousu mnogo. Dr.Sphinx limitka bude o dvou kusech, jeden na ruce, druhý na reklamaci . Doktor snad promine . Já tedy šinkanzenem nejel, ale k Regiojetu do Splitu by mohly stačit . Mě se docela líbí, žlutý potřebuju (když už teda nemám Suma ). Letní hodinky jedna, možná trochu hůř rýmující se, báseň . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 před 19 minutami, DavidLC napsal: Dr.Sphinx limitka bude o dvou kusech, jeden na ruce, druhý na reklamaci . Doktor snad promine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.sphinx Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 Dr.Sphinx limitka bude o dvou kusech, jeden na ruce, druhý na reklamaci . To je ještě dobrej scénář, kdyby aspoň jedny byly OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted December 24, 2021 Report Share Posted December 24, 2021 před 19 minutami, dr.sphinx napsal: To je ještě dobrej scénář, kdyby aspoň jedny byly OK Původně jsem psal 3 kusy, ale jsou Vánoce, tak tě šetřím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 tak jsem si dnes odklikl tyhle limitky ke 140letům výročí Seiko. Snad bude vše lícovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
orol Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 ... šmankote , to vypadá (ten cifr) jak plastový výlisek třetí kategorie Ale nechci Ti hanit výběr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 no pro usedlejší, nebo vyznavače klasických vzhledů a řešení to asi není uplně ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 (edited) orol: Tos ale právě udělal! ... Nekazte mu radost. Edited December 28, 2021 by Kamil.K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronopetr Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 Já teda musím říct, že se mezi usedlejší a vyznavače klasických řešení řadím, ale tohle mi přijde jako velmi zajímavý model! Koneckonců limitky jsou tak trochu od toho, aby se vymykaly běžné produkci. Lacině na mě ani z fotky nepůsobí ani omylem. A klasicky na živo budou určitě ještě lepší. Za mě palec hore . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 před 17 minutami, Chronopetr napsal: Já teda musím říct, že se mezi usedlejší a vyznavače klasických řešení řadím, ale tohle mi přijde jako velmi zajímavý model! Koneckonců limitky jsou tak trochu od toho, aby se vymykaly běžné produkci. Lacině na mě ani z fotky nepůsobí ani omylem. A klasicky na živo budou určitě ještě lepší. Za mě palec hore . díky za trochu té útěchy ! ne opravdu.. Mě osobně zaujal tvar pouzdra, tak trošku do čtverce/nebo možná trošku Vintage..nevím jak to nazvat. Možná trošku jak Tissot PRX. Pak se mi líbí ty stopky, výrazný ručky, světlej cifr a chrona ještě nemám žádné . Takže koktejl těchto PRO převážil ty PROTI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtaB Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 před 2 hodinami, orol napsal: ... šmankote , to vypadá (ten cifr) jak plastový výlisek třetí kategorie Ale nechci Ti hanit výběr Ono není výlisek jako výlisek, já měl kdysi SBPB007 a rozhodně to levně nevypadalo... Jen jsem je teda pustil, protože baterka, což je důvod neobjednat si i tyhle chrona Ale myslím, že na živo můžou bejt celkem zajímavý... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orol Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 Kdybych neznal hluboce protvarované číselníky Astronů, které Seiko opravdu umí, asi bych tak zklamán nebyl ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datel Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 Sympatické na tom je, že subciferníky "znají své místo v tvaru" a nesnaží se na sebe strhnout pozornost. Já osobně proto nemohu nosit žádný pandovitý cifr, přijde mi to jako nevyvážené protežování malých (a většinou skoro nepotřebných - opět z mého pohledu) cifrů, A NAVÍC - právě jsem se stal zastáncem elektrifikace, takže - za mne DOBRÝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 před 12 minutami, orol napsal: Kdybych neznal hluboce protvarované číselníky Astronů, které Seiko opravdu umí, asi bych tak zklamán nebyl ... Nj jenže Astrony jsou za 50 a tyhle stoji 7. To bys mohl jit do nekonečna..safír, antireflex automat..a byl bys opět u hodin s jinou cenovkou. Vybíral jsem něco pro radost z Vánočních obálek kolem pětky, motal jsem se kolem různých základních profláklých Citizenů atd..a myslím že tyhle nový Seika v limitce jsou v tomhle daným výběru moc fajn. Budou to třetí quartzky na denní lítání do práce. Automat mám v Aquisech a to mi zatím stačí. Jakmile dojdou pochlubím se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datel Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 před 3 hodinami, Spongebob napsal: Nj jenže Astrony jsou za 50 a tyhle stoji 7. To bys mohl jit do nekonečna..safír, antireflex automat..a byl bys opět u hodin s jinou cenovkou. Vybíral jsem něco pro radost z Vánočních obálek kolem pětky, motal jsem se kolem různých základních profláklých Citizenů atd..a myslím že tyhle nový Seika v limitce jsou v tomhle daným výběru moc fajn. Budou to třetí quartzky na denní lítání do práce. Automat mám v Aquisech a to mi zatím stačí. Jakmile dojdou pochlubím se super, já v tom vidím entry Astrony (nebo poor man Astron) na cifru je nejdůležitější struk tura (česky kravské vemeno ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boriscz Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 Moc hezké sou. Struktura je velmi zajímavá, to bude nakoukaných hodin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted December 29, 2021 Report Share Posted December 29, 2021 Tak to bylo rychlý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronopetr Posted December 29, 2021 Report Share Posted December 29, 2021 A dál nic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted December 29, 2021 Report Share Posted December 29, 2021 Zatím mám jen takový snídaňovky A velká spokojenost.. je to kus železa. Jen mohly bejt klidně o fous větší.. tak holt budu mít jedny menší no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts