safi Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Jaké hodinky nosil Lino Ventura, známý italský herec?
Viktor Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Jaké hodinky nosil Lino Ventura, známý italský herec? Hodinky jsem nepoznal, asi ňáký švýcary . Ventura se sice narodil v Itálii, ale už v dětství se přestěhovali do Francie a je považovaný za francouzskýho herce .
safi Posted May 16, 2007 Author Report Posted May 16, 2007 Jaké hodinky nosil Lino Ventura, známý italský herec? Hodinky jsem nepoznal, asi ňáký švýcary . Ventura se sice narodil v Itálii, ale už v dětství se přestěhovali do Francie a je považovaný za francouzskýho herce . děkuji :-) no já jsem slovíčko "francouzský" původně měl, ale pak jsem mrkl na wikipedii a honem to předělal :-)
MarvinX Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 Tady na tom obrázku mi připadají jako nějaké Minervy. Ale v podstatě to může být cokoliv.
safi Posted May 17, 2007 Author Report Posted May 17, 2007 starý seamastery? možné to je -...každopádně je vidět že krása hodinek není v průměru :-)
Kid_A Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 safi - velkou pravdu díš v souvislosti s tím bych připomněl a doporučil film Carlito's Way. To, co tam nosí Al Pacino, jsem sice ještě neidentifikoval, každopádně malý průměr a velká elegance:)
Recommended Posts