Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mimochodem, objednáváte někdo na PS2 sklíčka Sternkreutz? A pokud ano, jaký rozměr?

Sternkreuz dělá skla ST ze kterých by se dalo vybrat. V rozměru 310 je na výběr z vnitřím průměrem od 294 po 297.

Odesláno

Sternkreuz dělá skla ST ze kterých by se dalo vybrat. V rozměru 310 je na výběr z vnitřím průměrem od 294 po 297.

Díky! :)

Otázka ještě i na ostatní: Jakým konkrétně lepidlem to lepíte, prosím? :)

Odesláno

Dvousložkové epoxidové lepidlo, měl jsem Pattex, potom nějaké Cartell, ale asi to bude všechno stejný. Ten silikon co máš asi taky půjde. Ještě jsem zkoušel lepidlo Ceys Total-tech, taky dobrý.

Odesláno

Hodinářský silikon může být taky jen mazadlo aby se třeba korunka lehčeji otáčela v gumových těsnících kroužcích - ty se nesmějí mazat olejem na šicí stroje, který gumu rozleptá.

Odesláno

já po užívám tento transparentní epoxid mnoho let.  Má výhodu v tom, že schne 30 minut, takže je dost času na to ho nanést. Taky jsem používal 5 minutový ale to mi nevyhovovalo.

https://www.jino.cz/epoxy-30minutove-bsi-slow-cure-128-g_3743

Odesláno

Co se stane až budeš chtít takto vlepené sklíčko epoxidem vyměnit ?  Musí se vysekat nebo vybrousit ? Už to někdo zkoušel ? 

Odesláno

Tyhle armovací skla, se mnění normálně za nová, protože jsou buď naprasklá, nebo moc poškrábaná. při vyndavání na 99% ho stejně rozlámeš i když je zalisované originálně. 

Když ho někdo nechce leštit zalisované v pouzdru a náhodou to jde.

Takže stačí to trochu nahřát, jako každý epoxidový spoj, když ho chceš rozebrat, silou vymáčknout sklo, ale u armováku stejně většinou praskne vždy  a šroubovákem  vyškrábneš zbytky epoxidu . A bud'  zalisovat originál když máš jak a na čem a nebo zalepit náhražku.  To si musí každý rozhodnout sám. A nebo poslat do Eltonu .

Tady se řeší náhražka originál skla a jeho zvodotěsnění   .

Odesláno

Ja som skusal vytlacit povodne z dvoch sportiek 2. Jedno, ktore je jemne prasknute po nahriati vo vode slo celkom dobre a v celku vyslo. Druhe som mohol macat v teplej vode, ani nepohlo. To je tiez povodne a sedi ako rit na serbel. Tak som i upustil od toho a nechal ich tam kam patria. Vcera som objednal 310 tvar pardubice, tak som zvedavy, ako bude sediet. uz chcem konecne dat dokopy tie cierne pvdckove sporty a to sklicko je posledna vec co mi v tom brani.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chlapi, je toto sklicko armovacie podla vas?

mali by to byt povodne pardubicke sklicka. Napis na nich je kulata skla tvar pardubice 312 a 310mm

nemam ich doma, preto na posudenie mam len foto.

post-39713-0-89970600-1524639877_thumb.jpg

post-39713-0-44702800-1524639883_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...