IWCgold Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 zdravim Vas chce by som zitit nieco viac o zlatych kapesných hodinkach IWC schaffhausen co ma zaujalo na preden strane je "znak" M a G, ktore su napisane okrasným pismom a vzájomne sa prelínajú a ked sa otovri spodna strana (maju ako "kridla" ked otvorite prvy kryt su tam hodinky a potom ked ich otocite a otvorite druhy kryt je tam napisane GRAND PRIX MILAN 1906 + nejake 4 kruhove obrazky ci skor ako nejake "pečate" a potom INTERNATIONAL WATCH Co médaille d´or a potom dalsi 7 "obrazov" a podnimi J.Rauschenbach´s, Erben, Schaffhausen napisal som to tak laicky ptreože sa v tom moc nevyznam tak dufam, že to nevadí ake kolvek info napr. o tom symbole M G ci celkovo o nich veľmi privítam do budcna sa budem snazit pridat aj nejake fotky dakujem
Lord Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 si myslis ze ti nekdo po pul hodien hned odpovi? vydrz chvilku a dej sem fotku at se muzeme podivat a je to jednodussi
decebal Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 zdravim Vas chce by som zitit nieco viac o zlatych kapesných hodinkach IWC schaffhausen co ma zaujalo na preden strane je \"znak\" M a G, ktore su napisane okrasným pismom a vzájomne sa prelínajú a ked sa otovri spodna strana (maju ako \"kridla\" ked otvorite prvy kryt su tam hodinky a potom ked ich otocite a otvorite druhy kryt je tam napisane GRAND PRIX MILAN 1906 + nejake 4 kruhove obrazky ci skor ako nejake \"pečate\" a potom INTERNATIONAL WATCH Co médaille d´or a potom dalsi 7 \"obrazov\" a podnimi J.Rauschenbach´s, Erben, Schaffhausen napisal som to tak laicky ptreože sa v tom moc nevyznam tak dufam, že to nevadí ake kolvek info napr. o tom symbole M G ci celkovo o nich veľmi privítam do budcna sa budem snazit pridat aj nejake fotky dakujem To by mohl být Marcel Grün, ředitel petřínské hvězdárny . A teď vážně: podle mne je to skutečně monogram majitele, nic víc.
IWCgold Posted May 17, 2007 Author Report Posted May 17, 2007 to som si myslel aj ja ze to budu asi inicialky ale v casopise WATCHmagazine červen-záři 2_2oo4 na str. 46 su hodinky Longines kolekcia k 170 vyročiu tiež su kapesné a maju presne ten istý znak NAHODA? bude lepsie ked sem hodim fotky .....ale ako???
decebal Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3979
Recommended Posts