Jump to content

Recommended Posts

Posted

zdravim Vas chce by som zitit nieco viac o zlatych kapesných hodinkach IWC schaffhausen co ma zaujalo na preden strane je "znak" M a G, ktore su napisane okrasným pismom a vzájomne sa prelínajú a ked sa otovri spodna strana (maju ako "kridla" ked otvorite prvy kryt su tam hodinky a potom ked ich otocite a otvorite druhy kryt je tam napisane GRAND PRIX MILAN 1906 + nejake 4 kruhove obrazky ci skor ako nejake "pečate" a potom INTERNATIONAL WATCH Co médaille d´or a potom dalsi 7 "obrazov" a podnimi J.Rauschenbach´s, Erben, Schaffhausen

napisal som to tak laicky ptreože sa v tom moc nevyznam tak dufam, že to nevadí wink.gif

ake kolvek info napr. o tom symbole M G ci celkovo o nich veľmi privítam

do budcna sa budem snazit pridat aj nejake fotky

dakujem

Posted

si myslis ze ti nekdo po pul hodien hned odpovi? vydrz chvilku a dej sem fotku at se muzeme podivat a je to jednodussi

Posted

zdravim Vas chce by som zitit nieco viac o zlatych kapesných hodinkach IWC schaffhausen co ma zaujalo na preden strane je \"znak\" M a G, ktore su napisane okrasným pismom a vzájomne sa prelínajú a ked sa otovri spodna strana (maju ako \"kridla\" ked otvorite prvy kryt su tam hodinky a potom ked ich otocite a otvorite druhy kryt je tam napisane GRAND PRIX MILAN 1906 + nejake 4 kruhove obrazky ci skor ako nejake \"pečate\" a potom INTERNATIONAL WATCH Co médaille d´or a potom dalsi 7 \"obrazov\" a podnimi J.Rauschenbach´s, Erben, Schaffhausen

napisal som to tak laicky ptreože sa v tom moc nevyznam tak dufam, že to nevadí wink.gif

ake kolvek info napr. o tom symbole M G ci celkovo o nich veľmi privítam

do budcna sa budem snazit pridat aj nejake fotky

dakujem

To by mohl být Marcel Grün, ředitel petřínské hvězdárny smile.gif. A teď vážně: podle mne je to skutečně monogram majitele, nic víc.

Posted

to som si myslel aj ja ze to budu asi inicialky ale v casopise WATCHmagazine červen-záři 2_2oo4 na str. 46 su hodinky Longines kolekcia k 170 vyročiu tiež su kapesné a maju presne ten istý znak NAHODA?

bude lepsie ked sem hodim fotky .....ale ako???smile.gif