Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pánové, co Vy a Rado D-Star nebo celkove Rado? V prosinci jsem v Jihlavě okukoval dva modely a drží mě ty fešandy dodnes, takže se po nich začínám poohlížet! Cenové rozpětí velké /cca 40 až 120tisíc/ a mám dva favority /oba nechrono/. Ten favorizovanější je v dolní řadě zcela vpravo /jako jediné mají lumi/, ale líbí se mně i prostřední v horní řadě. Ve vedlejším vlákně se řeší italský prodejce z Turína a ten je nabízí za cca 33tisícovek. Nemáte někdo další prodejní tip? Uvítám i názory na tyto odolné kousky... Díky, Petr

post-7546-0-91249000-1393454661_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Petr77
Odesláno (upraveno)

Takhle z fotek se mi nejvice libi ty z prvni rady uprostred. To cenove rozpeti je tvoje cenove rozpeti na koupi hodinek nebo cenove rozpeti znacky Rado?

Jinak Rado nejak v podvedomi nemam,ale jsem jeste mladej chronozobak.

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Rada vedou i u mě, je málo značek, které se dají svým stylem rozeznat už na dálku a Rado mezi ně rozhodně patří :smile_anim:

Je to samozřejmě věc vkusu, ale líbí se mi skoro každý model a je překvapivý, že je tak málo dalších zanček, které se věnujou "nepoškrabatelným" materiálům a jejich kombinacemi, škoda... 

Můj favorit (bohužel asi už nedostupný)

69892-1.jpg

Odesláno

Jsou taky paradni a jde o RADO - Rado D Star Automatic R15.938.16.3 / 658.0938.3.016. Sezenes je treba tady: http://www.juwelier-burck.de/Rado/Rado_D_Star_Preis_Ceramic_Gent_Automatic_Ceramos_xl_kaufen_Diastar_Schweiz_xs/Rado_D_Star_Automatic_R15_658_0938_3_016_Automatik_Gent_Preis_Ceramos_xl.html

Rada vedou i u mě, je málo značek, které se dají svým stylem rozeznat už na dálku a Rado mezi ně rozhodně patří :smile_anim:

Je to samozřejmě věc vkusu, ale líbí se mi skoro každý model a je překvapivý, že je tak málo dalších zanček, které se věnujou "nepoškrabatelným" materiálům a jejich kombinacemi, škoda... 

Můj favorit (bohužel asi už nedostupný)

69892-1.jpg

Odesláno

Je to cenove rozpeti vsech vyobrazenych hodinek. Zitra nebo v sobotu si je vyzkousim, ale uz ted mam tuseni, ze to bude ONO!!!

Takhle z fotek se mi nejvice libi ty z prvni rady uprostred. To cenove rozpeti je tvoje cenove rozpeti na koupi hodinek nebo cenove rozpeti znacky Rado?
Jinak Rado nejak v podvedomi nemam,ale jsem jeste mladej chronozobak.

Modre dvoustovky jsem uz ohmatal a jsou super. Ja ted ale pasu po celocernych nebo alespon tmavsich, nez je klasicky odstin stribrne /pouzdro/...

Důvodem mých mokrých snů jsou tyhle RADO D-Star 200 

zGiYZWE.jpg

EqK9lqJ.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...