Přejít na obsah

Rada - sporttester so zabudovanou gps


Doporučené příspěvky

Na forech o běhání hodně frčej Garminy, modelů je na výběr docela do, ty s označním HR mají hrudní pás. GPS chytají ty novější dle recenzí perfektně. Mě se na tom líbí vychytávka, kdy to má uloženou nějakou minulou trasu a na displeji jsou dva panáčci - tvůj současný běh a tvůj minulý jako soupeř, motivace jak blázen :) Modelů jsem okukoval povícero, některé jsou i na plavání, apod. Těžko poradit konkrétní, je jich fakt moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som pouzival Garmin Forerunner 210 - na korcule - jazdim po hradzi. Chytenie signalu trvalo zhruba 5 min - nasledne som s nimi nemal problem.

 

Teraz som vsak prestal korculovat - takze ich predavam.

 

Nemam ich tu v inzercii - kedze este nemam 50 prispevkov.

 

Ak by si mal zaujem - napis SS.

 

Ide o garmin forerunner 210 HR.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, na sport mám Garmin a vše bez problémů, včetně poměrně jednoduchého systému pro vahodnocení a obsluhu. Můžu doporučit GR220 . Zajímavou věc má nově i Adidas (smart run tuším), kde máš řešenou i hudbu bezdrátově do sluchátek a co hlavně, nemusíš mít hrudní pás, snímá to signál ze zápěstí... ale cena je přes 10k.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já su fanda Polaru, takže bych doporučil kouknout tam. Např. jejich RCR3 má integrovanou GPSku + si k tomu můžeš dodat další pody od Polaru (foot / kadenci / pás). Pak je otázkou k jakému účelu to chceš pořídit, ale zamyslel bych se, jestli je integrovaná GPS opravdu výhoda. Osobně mi přijdou lepší pody, kdy beru to co zrovna chci (jdu běhat ven, beru GPS, jdu běhat do tělocvičny, vezmu footpod) a navíc nemusím řešit dobíjení hodinek, které sami o sobě vydrží dlouhou dobu  bez nabíjení.

A v případě potřeby měřit tepovku (což pro sport beru za zásadní věc) bych radši zůstal u toho hrudního pásu. Třeba v zimě běhám s hodinkama přes bundu a tam by se asi měření frekvence ze zápěstí moc nechytalo. Ale chápu, že někdo má jiné použití a může mu to vyhovovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Běhám už více než 15 let .. měl jsem snad všechny Polary co se vyráběly, ale poslední rok používám Garmin FR910. http://www.garmin.cz/vyhledavani/?q=Forerunner+910

 

Garmin má v česku rozhodně lepší servis, Polar je o dost horší. Garmin 910 vydrží nabitá bez problémů týden při každodenním 2 hodinovém běhu :)

 

Rozhodně Garmin !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už som to písal niekoľkokrát, ale zopakujem - behávam 10. rok a súhlasím s Jarettom = rozhodne sportester so zabudovaným GPS = Garmin. 5 rokov používam Forerunner 310XT, plná spokojnosť vrátane chytania signálu (vyskúšané v zastavanej časti, podmrak, les, hory, plávanie nevyskúšané). Akurát o štipku keby bol menší, ale to myslím, už novšie modely z tejto rady spĺňajú. Vtedy stál cez 340EUR, teraz bohate stlačíš cenu pod 300EUR za nový aj s hrudným pásom (ten ale aj tak nevyužívam).

 

edit:obrázok

post-6829-0-94286700-1395184016_thumb.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsících...

Pánové, někdo něco novýho k tomudle tématu? Vybírám něco na běhání s tepákem, už jsem byl víceméně rozhodlej pro Polar M400, s Polarama mám dobrou zkušenost, neni drahej, ani neni extrémně hnusnej.. ale todle mě dost odrazuje, prý ohledně přesnosti GPS je to dost bída - http://fellrnr.com/wiki/GPS_Accuracy. Nějak bych si myslel, že by GPS hodinky nemusely mít přes 5% odchylku v měření vzdálenosti.

 Polar V800 je moc drahej, Garmin 220 nepřekousnutelně ošklivej, 310XT a RC3 GPS jsou už starý. Suunta.. nevim.

 Poraďte sportovci..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že Garmin Forrunner ve vyšších řadách není levný, ale mám Forrunner 410 již 5 let a musím říci, že je to super. Navíc perfektně přesný výškoměr a super spojení s počítačem. Výborně sedí na ruce, hrudní pás též ok. Za mě doporučuji pošetřit a rozhodně Garmin :flex:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží co potrebujes za funkce. Ja mam uz 2 roky Garmin 310XT a krome ukazatele stavu baterie jsem spokojen. Teda kdyby mel trochu civilnejsi vzhled vzhled bylo by to lepsi. Kdybych ted potřeboval novy koukal bych asi i po nejakych Ambitech od Suunta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...