Přejít na obsah

Omega teaser na dalsi novy model


kloubik

Doporučené příspěvky

Spis hlavne aby nebyly tlusty jak novy PO...a snad nebudou mit pruhled.

 

Jinak zajimavej je napis MASTER Co axial na ciferniku. To jeste zadny dosavadni model nema.... ze by nove oznaceni pro Antimagnetic kalibry? (no date by tomu mohlo nasvedcovat). 

 

Jeste 2 tydny :) Jak tu nekdo poznamenal, docela me zajima, jestli to bude limitka, nebo normalni produkce. Vzhledem k soucasne popularite vintage reedici by vubec nebylo od veci, kdyby Omega udelala ucelenou Vintage kolekci napric vsema modelovyma radama jako melo IWC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Diky za odkaz, zajimava ilustrace ale moc se mi to nezda... Luneta z PO (ktera se tam podle me vubec nehodi), jine rucky nez na obrazku od Omegy... A ze tvurce prevzal bez upravy tah ze Speedmasteru'57 a nechal lesteny stredni clanky znaci podle me ze to je az moc bezmyslenkovite splacany.  I kdyz to vypada, ze bude pouzite stejne pouzdro jako na odkazovanych speedmaster, nemyslim, ze by Omega udelala na potapkach lestenej stredni dil tahu. 

 

Ja myslim ze to nakonec bude v realu dost blizka kopie CK2913 ( i kdyz cim vic nad tim premyslim, tim vic lituju, ze to nakonec neni 165.024)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak porad maji v rukavu novy antimagneticky >15,000 Gauss kalibr predstaveny loni. A myslim ze se Omega nekolikrat vyjadrila, ze do roku 2015/2016 prejdou na tuhle technologii vsechny jejich aktualne vyrabene modely, takze myslim ze tohle bude dost pravdepodobne pouzite.

 

Vic me ale zajima, jaky bude v tech hodinkach samotny kalibr...2500D nebo 8500 nebo jeste neco uplne noveho? Trochu se bojim, ze jestli zachovaji mensi prumer pouzdra (kolem 41 mm) tak spolu s WR 300-600m udela kalibr 8500 spolu s pridanym pruhledem z hodinek neproporcni valec s vyskou 15+ mm. 

 

Na obrazku dole je Speedmaster 57, ktery vypada ze ma tvarove identicke pouzdro k tomu z upoutavky...je to sice chrono, ale zase WR je jen 100m a vyska pouzdra neni opravdu nejmensi.

 

post-17375-0-35333900-1395067779_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...