Přejít na obsah

Longines Hydroconquest


Doporučené příspěvky

Tak moje první potápky, přiznávám, nebyla to láska na první pohled. Zvažoval jsem ještě Bondovky nebo Tagy Aquaracery. Omegy šly z kola ven první, je to jiný level a zdají se mi dost masový. Proč jsem vyřadil Tagy nevím, prostě jsem šel do Longinesů. Co jsem věděl od začátku, že chci černý, jednak jich je méně a jdou i k formálnějšímu oblečení. Byl jsem hodně překvapen z váhy, je to kus "železa", ale na ruce sedí bezvadně, už je nevnímám. Vím, že na lumi jsou tu jiní experti, ale za mě velmi slušná, po nasvícení září jako ďas, pak výrazně zeslábne, ale ráno bez problému čas přečtu. Takže zatím samá pozitiva, věřím, že u mě nějaký čas zůstanou.

post-12127-0-03604400-1394642501_thumb.jpg

post-12127-0-65782200-1394642515_thumb.jpg

post-12127-0-67738300-1394642529_thumb.jpg

post-12127-0-39773200-1394642547_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou to kvalitní hodinky od velmi dobrého a respektovaného výrobce s tradicí, navíc za solidní cenu. Gratuluji! (Několikrát jsem po nich také pokukoval; i když musím připustit, že jsem jejich nákup vzdal z čistě praktických důvodů: přestože se mi líbí, mj. dýnko je opravdu parádní, nakonec jsem si uvědomil, že pokud pro mne hodinky s tahem, pak většinou ty převážně s povrchovou úpravou z kartáčované oceli; tomu se vlastně celkem blíží jejich nová verze).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mas je moc pekny a evidentne nove /uz jen podle toho, ze logo i napis Longines na cifru jsou tistene/. Mam ten styl rad: Tagy vs. Longines...

 

Já taky obdivuji styl obou značek, mimochodem tvoje staronové Tagy 500M jsou luxusní  :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to takové plácnutí do vody, ale kdyby je dělali ve větší variantě (43-44mm), tak bych měl svoje - na dlouhou dobu - finální hodinky. Jsou tam dobré, že o nich přemýšlím i v těch 41mm :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Longíny jsou jedna ze značek, které jsem v oblasti potápek ještě nevyzkoušel. Prošel jsem si přes Steelfishe, Crepasy, TH Aquaracery až k SKX007 které mě baví asi nejvíc.

Tyhle Longíny se mi líbí moc, ideální velikost, přehledný černý cifr, parádní červená vteřinovka. Univerzálnost těchto hodinek, které se dají nosit pro skoro kazdou příležitost.

 

Velké gratulace k povedeným hodinkám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se přidávám ke gratulacím. Velice dobrá volba. Hydroconquest jsou hodinky, které se mi se mi už dlouho motají v hlavě, ale nikdy jsem se nerozhodnul, jestli je opravdu chci nebo ne. První boj je s barvou ciferníku. Z původní a definitivní modré jsem se nakonec přiblížil spíše k černé. Pak jsem měl pocit, že jsou malé. Když jsem je měl možnost zkusit, zdály se mi co do velikosti ideální a pohodlné na nošení. Pak mi vadila pro změnu bílá datumovka. Je to prostě nekonečný vnitřní boj. Ale když je pak vidím ve vlákně ?Co máte právě na ruce?? anebo tady na tvých fotkách, je mi jasné, že si je stejně budu muset pořídit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za 1 - Gratuluju, kdysi jsem je chvili taky mel a byli paradni a trochu uvazuju ze se k nim zase vratim :-)

 

Nikde tu nevidim jestli jsi je koupil funglovky nebo ne, by me celkem zajimalo jestli se daji jeste sehnat kdyz uz je docela dlouho v prodeji novy model

 

Nejsou nový, i když tak vypadají. Mě ten nový model moc neoslovil, myslím, že je to krok špatným směrem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...