Přejít na obsah

Magrette, jaké vybrat?


Doporučené příspěvky

Ani nejde tolik o radu jako spíš o takové hlasování, sám se totiž nemůžu rozhodnout které z nich. Vím, že někteří na ně budou nadávat, některým z vás se budou třeba naopak líbít...neříkám, že je to to nelepší v této ceně, ale musím je mít. Brzy opět letím do AUS, takže si rovnou udělám výlet i na NZ a koupím je, jen prostě nevím které, líbí se mi oboje, tak třeba to rozseknete vy, uvidíme které budou mít více ohlasů, takže tady jsou:

 

1. Tiki

post-25778-0-29078000-1394805065_thumb.jpg

 

2. Pacific diver

post-25778-0-35489000-1394805073_thumb.jpg

 

3. ty jsou spíše jako taková třešnička a s cenou 3x vyšší je to nejspíš blbost, ale co kdyby náhodou :)

post-25778-0-34702600-1394805079_thumb.jpg

 

Tak povězte které z nich mám vzít...nadhazovat jiné možnosti nemusíte, Magrette pro mě mají i jiný význam, takže nic jiného nechci.

Předem moc děkuji a přeju příjemný den a nadcházející víkend.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mne č.3. Mám moana pacific,takže stejný tvar pouzdra. Mám i jiné hodinky,ale k těmhle se vždy vracím a asi je neprodám, což je u mne neobvyklé. Jeden čas tady šla diskuze ,že je to téměř fake OP ,ale to beru s úsměvem.Jsou to osobité hodinky bez ucha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čistě subjektivně... Dal bych přednost č. 1, neb na mě působí na první pohled jaksi "nejvyrovnaněji" (relativně jednoduché, čisté, přehledně řešený, oku příjemný číselník). U č. 2 mně trošku vadí (?) duplicitně uvedené údaje "10 min / 30 min / 35 min", přičemž každý tento popis je vyvedený na šířku reálných 5 minut (i když čím víc nad tím přemýšlím, může to někomu vyhovovat, dost možná jde z mé strany o nezvyk, připouštím...). Každopádně cosi do sebe mají, ten jejich "look" není marný. V případě č. 3 jsem lehce na rozpacích, protože jsem dosud nepřišel na chuť hodinkám, které mají na číselníku malůvky tohoto a podobného typu. Jinak by se mi líbily. (Ad ty "malůvky": Když jsem si někdy v roce 2002/2003 nechal poslat aktuální katalog hodinek Fortis, podobně jsem s tím bojoval v případě řady představených pilotek, u kterých byly na číselníku mj. vyobrazeny i symboly typické pro "tu a tu konkrétní letku"; samozřejmě chápu, že tyto kousky nebyly primárně mířeny pro běžně lidi, ale spíše pro fandy apod.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dal hlasovyt i přítelkyni a zatím to vypadá stejně tak jako tady na č.1, asi jsem s tím i tak trošku počítal, nejspíš se mi také líbí nejvíc...jinak ještě mám čas takže budu rád za každý další komentář.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Jednoznačně číslo 1. Nejčistší a relativně vyvážený design. Na čísle 3 se mi nelíbí ty dva nápisy v relativně velkém fontu těsně pod sebou, "dělené" ručičky, ani ten znak. A číslo 2? Hrozná všehochuť na ciferníku. Nebral bych je snad ani zadarmo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to vypadá, že 2 jsou asi mimo hru a je otázkou zda dost přidat nebo ne. Musím říct, že ten průhled na gravírovaný strojek je super, ale jak často ho uvidím. Už před nějakým časem jsem hrozně chtěl hodinky s průhledem, pořídil je a strojek jsem viděl stejně tak 3 krát :) a cifr se mi asi víc líbí u č1, alespoň by bylo i víc na další utrácení na NZ, i když o to ani tak nejde :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...