patprom Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 (upraveno) No tak to nevypadá dobře. Odchylka je skoro -15s. Kdyby se začly zpožďovat postupně, neřešil bych to, ale předevčírem ještě naprostá přesnost a teď tohle. Ale hezké jsou :-)Máte někdo podobnou nebo stejnou zkušenost? Upraveno 12. května 2017 uživatelem patprom
rekib1 Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 Bohužel, tohle se stává u hodinek s Etou nebo Sellitou, měl jsem pár levnějších automatů...a protože jsem puntičkář, tak jsem se jich zbavil, ovšem úpravy od IWC nebo Omegy to je jiné kafe , ale i cena...ještě Valjoux od Ety chodí pěkně..jinak to chce in-house od Omegy nebo Rolexu....
El Nano Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 někdy se může stát, že se třeba jenom zmagnetizují. Kdyžtak je pošli klidně k nám do Chronoshopu.
patprom Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 někdy se může stát, že se třeba jenom zmagnetizují. Kdyžtak je pošli klidně k nám do Chronoshopu. OK, ještě pár dnů počkám jestli se neumoudří a uvidíme, děkuji
patprom Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Odesláno 21. května 2017 Taky me to uz napadlo, ale kdyz jsou "antimagnetisch", ja tem Nemcum tak nejak verim :-) Navic nemam tuseni, co by je mohlo zmagnetizovat. Az si najdu cas, necham to proverit u hodinare a uvidime. Maximalne je poslu do Chronoshopu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se