Přejít na obsah

Sebeobrana, bojové sporty v Praze, doporučte


Jeremy

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 176
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ok, pánové... nějak to téma za sebe ukončím...

 

Midlochu, bereš to moc z pohledu člověka, který má odtrénováno. Dát dobrý kop není pro každého tak snadné. Vypínat namol týpky jako vyhazovač je koloritem všech klubů. Se sebeobranou to nemá společného nic. Vzhledem k faktu že jsme oba z Brna, znám vyhazovače většiny klubů, místní hools, JKG, lidi kolem thai atd., tak máme pravděpodobně pár společných známých a nemusíme rozmazávat jak to v reálu chodí. Jediné co tvrdím je, že pro neumětela je nejefektivnější dostat do rukou dobré údery, kondice a psychika.

 

Jeremy, no a co když... až budeš mistr v MMA, tak se nebudeš ptát na sebeobranu, jakmile budeš někoho ve dvou tesat, tak to není sebeobrana, jakmile budeš vědět že proti tobě jde thaiboxer a sám nic neumíš, tak pravděpodobně dostaneš na budku... ale pro mě za mě se klidně válej po chodníku dobrovolně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolegové,

kdyby někdo chtěl tak 24-26.6.2016 pořádám krátké soustředko pro milovníky plnokontaktních sportů v Křižanově na vysočině. Kromě super prostředí a jídla 5x denně je tam celkem 5 tréninků.

Pro představu jak to probíhá posílám krátké video ze soustředka z roku 2014, je to určeno spíš pro ty co už něco dělají než pro úplný začátečníky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

My děláme úderovku taky (takovej mix boxu, thajskýho - a všeho.. až do konce, tj. když se jeden vzdá, takže to končí na zemi nějakým škrcením, pákou nebo držením).

Jinak - ty Tvoje papričky jsou výživný, vysušil jsem je, mám je v mlejnku a jedno zatočení navíc dokáže zpestřit prakticky cokoli :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jste na tom, bojovníci? Já zřejmě natrvalo zakotvil u Jiu Jitsu, přijde mi to jako optimální varianta (kromě MMA, na který už nemám věk a klouby). Připravuju se po 25 letech na zkoušky :-DDDD

 

Já už se snad 15 let připravuju na zkoušky na 1. Dan (Shotokan) a ještě jsem se k tomu nějak nedopřipravil. :-D Hlavně nějak poslední dobou nestíhám chodit na tréninky, tak jsem si teď alespoň domluvil soukromé hodiny s trenérem , páč mě to už fakt štve a chci si ho konečně udělat, karáčo dělám už skoro 30 let, tak je to celkem ostuda, že ho ještě nemám. Samozřejmě jsem ho už 10x mohl mít, ale prostě na to kašlu no. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...