Borodov Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Tak Orlíky už dorazily do němecDSC_8143.jpg Sice sumi, ale to ji slusi! Super fotka se supr hodinkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 PPL mezi 13-15, moje nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 dusan vydrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 PPL mezi 13-15, moje nervy V klidu, at te do te doby jeste neklepne pepka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Ty vole ty sou pěkný... ty sou dobrý... Tak prodej se odkládá na neurčito... možná na nikdy! Ty prachy seženu jinde... Zekone skláním se před tebou a děkuju za tuhle limitku! Super! Už mám pár fotek i ve foťáku, ale zapomněl sem kabel, tak zatím z mobilu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Ty vole ty sou pěkný... ty sou dobrý... Tak prodej se odkládá na neurčito... možná na nikdy! Ty prachy seženu jinde... Zekone skláním se před tebou a děkuju za tuhle limitku! Super! Už mám pár fotek i ve foťáku, ale zapomněl sem kabel, tak zatím z mobilu...děkuji, vypadají fakt skvěle, nějak jsem tušil že změníš názor až je hodíš na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 V klidu, at te do te doby jeste neklepne pepka Jsem v klidu, nabíjím baterku, nachystám nějaký řemeny, beru to pozitivně, jsou dřív než jsem čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Jsem v klidu, nabíjím baterku, nachystám nějaký řemeny, beru to pozitivně, jsou dřív než jsem čekal. Tak hlavne fot fot, jsou moc pekne, jsem zvedavy na zivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Tak hlavne fot fot, jsou moc pekne, jsem zvedavy na zivo.Asi ti je dovezu na focení, já to tak neumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Muze byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 ...Ať se víc těšíte...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Pekne, moc pekne. Akorat mi trochu zanika ciselnik diky sedemu remenu. Sup tam nejaky canvas, nebo olive, khaki nato strap a bude to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Kluci, paráda. Ač nejsem primkař, tak Orlíky se mi líbí a toto se vám opravdu povedlo, i ta datumovka je dobře schovaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Prvně chci poděkovat všem, kdo se na tomhle projektu podíleli a dotáhli ho do konce. Vzhledem k normálním dodacím lhůtám Eltonu jsem moc nevěřil, že budou do prázdnin, ale dopadlo to naprosto dokonale. Kolem půl jedné mi je paní Krsková předala. Dobrých fotek tady bude za chvíli mraky, tak jen dvě na rozloučenou s výrobcem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Tak konečně na ruce! Děkuji Zekonovi a všem, kteří se zúčastnili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Prvně chci poděkovat všem, kdo se na tomhle projektu podíleli a dotáhli ho do konce. Vzhledem k normálním dodacím lhůtám Eltonu jsem moc nevěřil, že budou do prázdnin, ale dopadlo to naprosto dokonale. Kolem půl jedné mi je paní Krsková předala. Dobrých fotek tady bude za chvíli mraky, tak jen dvě na rozloučenou s výrobcem.elt1.jpgelt.jpgtak to jo, máš to i s příběhem, další dva, asi si udělám evidenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Kluci,muzu nekoho z tech,kteri uz je mate na ruce,pozadat o detailnejsi fotku dynka,prosim?Predem diky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Musím říct že jsou fakt super, vyzkoušel jsem různé řemeny, ale nakonec jim neivíc pasuje šedý kaučuk. villain83: k dýnku jsem se ještě nedostal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chci všem zůčastněným poděkovat, ať vám všem slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 můžu jen takhle mobilem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 tak uz ich mam aj ja, prve dojmy su nasledujuce: +vysoko pozitivne hodnotim lunetu, obojsmerne otocna a slusna aretacia, to sa malo vidipozitivne hodnotim sklo, antireflex sa podaril a vypuklenie je IMO tak akurat, na rozdiel od trebars Elton Sport kde mi to vypuklenie pride trochu prehnane (viem ze je to preto ze to puzdro je povodne urcene pre akryl)ten ?var puzdra je proste bozi, na Orlikoch II to bola jedna z veci co mi vadili, ze tie ostre nozicky pri tej velkosti uz vycnievali, ale tu je to uplne v pohodedno je super, nenapada ma co by som na nom zmenilpotisk cifernika sme vymysleli dokonale na fotkach sa mi napis orlik zdal maly, ale na zivo je to OKvymakane su stezejky povedal by som ze lepsie jak u seika + prevrtane nozicky ja obecne mozem -nikdy som nebol velky fanda tej eltonackej gumy, ale to sa lahko zlepsi, doma to dam na natov noci to este poriadne preskumam, ale zda sa mi, ze lumi na indexoch a ruckach je rozdielnamiestami okolo lumi indexov presvita biely podklad a to nerovnomerne, nie je to nic tragicke, ale je vidiet ze match potisku a lumi nie je 100%bojim sa ze ta srobovacia korunka hlavne teda ten zavit nebude z najodolnejsich, kludne by som tam zniesol klasicku, tato bude dobra len na to aby si clovek casom ten zavit strhol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se