Přejít na obsah

Projekt Orlík

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

zekon7302

Ty hodinky mně baví čím dál víc, dokonalé univerzálky.   nějaké mobilní fotopokusy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

5cc4f4335e53d5bf

39 mm bez korunky byť "zednickým" metrem teď měřeno mi v případě Orlíků malé nepřipadá, ale je to opravdu na té vlastní zkušenosti... Obrázky nám ten dojem jen tak nedodají. Není nad vlastní pocit na ruce :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PO luneta 40mm, Orlík 39mm, na výšku jsou Orlíky delší o 2 milimetry. N a tool watch, ideálni rozměry.

Odkaz ke komentáři

Ale prdlajs... proti Rolex je rozdíl minimální... Navíc i s lunetou mají 39mm a ne 38... obstojí i proti moonum s jejich 42mm 

Edit: byl sem pomalejší:-)

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odkaz ke komentáři

Já myslím, že je to pouze optický klam, protože to dělá to nízké pouzdro. Seika 36 mm se mi zdají na ruce 17,5 celkem v pohodě, ale jsou to automaty a ta pouzdra co nemají v průměru dohání výškou. Konec konců Sibiř tady někde postoval rolády (tuším taky něco kolem 36 mm) a nevypadaly vůbec zle. 

Upraveno uživatelem Flipik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...