cali Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Mozno je to kus aj svetlom, urcite by sa to dalo odfotit lepsie, v reale su uplne v pohode (zapastie mam 18cm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Já mám taky 18cm a Orlíky nejsou malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Jsou. Bohužel. Jsou krásný, moc bych je chtěl. Kdyby mely 40 mm jako Suby, takpohoda. Tech 38 je ale strašně málo :-( Upraveno 8. září 2014 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 To jsou dva milimetry takovej rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 To jsou dva milimetry takovej rozdíl?Na údu možná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 To jsou dva milimetry takovej rozdíl?Jsou :-( A taky určitá subtilnost. Kdyby byly třeba o fous vyšší nebo mely masivnějsi lunetu, apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 39 mm bez korunky byť "zednickým" metrem teď měřeno mi v případě Orlíků malé nepřipadá, ale je to opravdu na té vlastní zkušenosti... Obrázky nám ten dojem jen tak nedodají. Není nad vlastní pocit na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Přesně tak - pouzdro je 38mm, ale s lunetou to je 39mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 PO luneta 40mm, Orlík 39mm, na výšku jsou Orlíky delší o 2 milimetry. N a tool watch, ideálni rozměry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Ale prdlajs... proti Rolex je rozdíl minimální... Navíc i s lunetou mají 39mm a ne 38... obstojí i proti moonum s jejich 42mm Edit: byl sem pomalejší:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. září 2014 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Kluci díky moc za srovnávací foto.Vidím to jako Frantik,jsou takový subtilní,oproti rlx mi připadaj fakt nízký a takový celkově tenký.Ale jsou nádherný sakra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Dneska jsem si pořídil kousek z teto limitky a super... I velikost....Velikost je OK- nosím nodate Suby, ale i 44mm Pamy.... V Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 No ja taky a neni problem :-) Ale ty Orliky to chce vyzkoušet - to myslím na kolegu Panedge. A uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 No já jsem je zkusil (ruka 22 cm) a koupil... to jinak nešlo . Jsem z nich nadšený, to se nedá popsat (ale vy staří harcovníci určitě víte o čem je řeč). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Na ruce 22cm bych to chtěl vidět vyfocený, já mám ruku 19 a přijdou mi malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 ja 17,5 a prijdou mi taky male Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 (upraveno) Já myslím, že je to pouze optický klam, protože to dělá to nízké pouzdro. Seika 36 mm se mi zdají na ruce 17,5 celkem v pohodě, ale jsou to automaty a ta pouzdra co nemají v průměru dohání výškou. Konec konců Sibiř tady někde postoval rolády (tuším taky něco kolem 36 mm) a nevypadaly vůbec zle. Upraveno 16. září 2014 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Myslim ze neexistuju male a velke hodinky, len pekne a skarede. Niektorym hodinkam proste neskodi ked su mensieho priemeru, orlikom to rozhodne neskodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Tož tu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 a tu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se