dvanek Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Zdravím fandy, už nějakou dobu si pohrávám s myšlenkou investovat peníze do koupi kvalitních hodinek, ale nechci nový kus, u těch se cena pohybuje mimo můj rozpočet (do 2000?), tak jsem brouzdal po webu a na německém e-bay našel výše zmíněného obchodníka http://www.ebay.de/usr/kingschild.de. Z jejich stránek jsem se dozveděl, že se jedná o starožitnictví a podle počtu hodnocení a celkovému hodnoceni 99,9% si troufnu věřít faktu, že se nejedná o podvodníka. Přesto by mě ale zajímalo, jestli tu máte někdo zkušenost s tímto obchodníkem, popřípadě i jiné nárory na něj i třeba na cenu prodávaných hodinek. Jsem naprostý laik a proto budu vděčný za jakýkoliv podnět.
blackhead Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Podvodnik to nebude, ale nejdriv si tu neco nastuduj nez neco koupis, at nejsi lajk
Kobliha Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Zdravím fandy, už nějakou dobu si pohrávám s myšlenkou investovat peníze do koupi kvalitních hodinek, ale nechci nový kus, u těch se cena pohybuje mimo můj rozpočet (do 2000?), tak jsem brouzdal po webu a na německém e-bay našel výše zmíněného obchodníka http://www.ebay.de/usr/kingschild.de. Z jejich stránek jsem se dozveděl, že se jedná o starožitnictví a podle počtu hodnocení a celkovému hodnoceni 99,9% si troufnu věřít faktu, že se nejedná o podvodníka. Přesto by mě ale zajímalo, jestli tu máte někdo zkušenost s tímto obchodníkem, popřípadě i jiné nárory na něj i třeba na cenu prodávaných hodinek. Jsem naprostý laik a proto budu vděčný za jakýkoliv podnět.Na eBay už je dlouho a myslím, že tedy časem prověřený. Doporučil bych chvíli pozorovat a udělat si vlastní názor. Trošku divné je, že občas se nějaký kus objeví znovu (uvádí i sériová čísla). Ale pokud je cena akceptovatelná, je to na Tobě...
Recommended Posts