Jump to content

Recommended Posts

Posted

Již dlouho jsem pásl po širokém řemenu, jaký nosil náš vedoucí, když jsem jezdil na pionýrák. :guitar:

Když jsem ho uviděl v obchodě s oblečením C a A, tak jsem věděl, že je to on.

Sice není primárně určený pro hodinky, ale spíš pro frajírky, jenže šíře 20mm je jasná výzva pro aplikaci.

Cena 299,-

Rychlé foto

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Tak tomu říkám Rolf zálesák, i když v tomto případě spíš Voloďa. Kámoška něco podobného shání na své skandinávské hranaté hrůzy, tak jí řeknu, ať se tam zajde podívat. Díky za typ.

Posted (edited)

Jasně je to kůže, měká a příjemná na nošení.

Výborný je, že jsem ho vůbec nemusel upravovat, jen jsem si pridělal jednu dirku.

Spona mě ani moc nedrásá.

Jak říkám, zálesák jak noha.

Voloďa :)

Edited by Jerryl
Posted

na ebayi toho najdete plno, cierne/hnede aj s monostou vybrat farbu presitia...
$T2eC16F,!)cE9s4PsM5tBRRZ(B(R3w~~60_57.J

Posted

Podobné  kupuji od pána co prodává Mavex.  Mají mraky velikostí v několika barvách. Cena slušná cca 180kč.

Není zrovna nejpohodlnější, ale zase je pevný, dobře drží na ruce a vydrží toho mraky

Posted

Já jsem to nečetl, ani nevím, odkud jsem to vylovil, ale mám dojem, že jsem tu knížku u někoho viděl doma na polici.

Posted

E.T. Seton - Rolf zálesák...parádní knížka pro mlaďochy! Jako kluk jsem moc nečetl, ale tohle mě bralo strašně.