Jerryl Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Již dlouho jsem pásl po širokém řemenu, jaký nosil náš vedoucí, když jsem jezdil na pionýrák. Když jsem ho uviděl v obchodě s oblečením C a A, tak jsem věděl, že je to on.Sice není primárně určený pro hodinky, ale spíš pro frajírky, jenže šíře 20mm je jasná výzva pro aplikaci.Cena 299,- Rychlé foto Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Juraj11 Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Bomba,to se mi líbí .Jak to tak vidím,budu si muset pořídit oboje,jak řemen,tak i hodinky .
Marcus Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Tak tomu říkám Rolf zálesák, i když v tomto případě spíš Voloďa. Kámoška něco podobného shání na své skandinávské hranaté hrůzy, tak jí řeknu, ať se tam zajde podívat. Díky za typ.
Jerryl Posted March 23, 2014 Author Report Posted March 23, 2014 (edited) Jasně je to kůže, měká a příjemná na nošení.Výborný je, že jsem ho vůbec nemusel upravovat, jen jsem si pridělal jednu dirku.Spona mě ani moc nedrásá.Jak říkám, zálesák jak noha. Voloďa Edited March 23, 2014 by Jerryl
Daemonultimate Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Vypadá to dobře,dík za odkaz,ta strašidelná spona mi nějak nevadí i ta mi připomíná tu dobu.
Chocholusik Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 na ebayi toho najdete plno, cierne/hnede aj s monostou vybrat farbu presitia...
lukas.78 Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Podobné kupuji od pána co prodává Mavex. Mají mraky velikostí v několika barvách. Cena slušná cca 180kč.Není zrovna nejpohodlnější, ale zase je pevný, dobře drží na ruce a vydrží toho mraky
Jerryl Posted March 24, 2014 Author Report Posted March 24, 2014 Aha, to je taky dobrý zdroj. Podívám se na jeho stránky.Má je tam?
Jerryl Posted March 24, 2014 Author Report Posted March 24, 2014 Tak jsem se na mavex podival a je tam několik druhů, ale můj se mi líbi víc.
nickolas Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Kurna Rolf zalesak? To jsem taky kdysi cetl <br /><br /><br />
Marcus Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Já jsem to nečetl, ani nevím, odkud jsem to vylovil, ale mám dojem, že jsem tu knížku u někoho viděl doma na polici.
nickolas Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 E.T. Seton - Rolf zálesák...parádní knížka pro mlaďochy! Jako kluk jsem moc nečetl, ale tohle mě bralo strašně.
Recommended Posts