Přejít na obsah

CIGIho DA DA cabaret - v tomto vláknu nebude mazáno !


cigi

Doporučené příspěvky

VÍTEJ VE SVOBODNÉM PROSTORU !

 

Neblahé události uplynulého večera, kdy ješitní šosáčtí samozvanci přes nejen mé protesty díky účelové argumentaci ovládli forum švýcarských hodinek, nutí mě založit tuto oázu. Chceš měšťáckým snobům vmést do tváře trpkou pravdu o jejich breilexech, pomerajích, pátcích, chlupech na zápěstí, způsobech .......... posluž si tu, prosím, tady před tvým názorem nebudou moci strkat hlavu do písku!

Tady se dá bavit o VŠEM, tedy i o hodinkách a je dovoleno VŠE (kromě neintegrálně použitých sprostých slov - ale to ty nemáš zapotřebí), tedy i pochvala (ta za určitých okolností ovšem). Nemusíš se unavovat smajlíky, každý host ví, jak to myslíš. Jako v každém intelektuálním kabaretu se i tady vystavíš nelítostnému posměchu, budeš-li psát o hmotných požitcích jinak, než pohrdavě. Pro inspiraci se podává absinth sem tam ředěný černočernou kávou (to je metafora).

 

Tak do toho, milí trollové !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Toto vlákno - toť chvályhodný počin! A v pravou chvíli. Už jsem byl také unaven z oněch věčných nářků a snahy o nastolení jakési pseudo korektnosti.

 

A jelikož mne vždycky bavilo být spíš v "odboji," v "undergroundu" či prostě jinde než masy, tak se mi tady bude určitě líbit. Protože jak píše Boris Vian v prologu svého úžasného dekadentně-surrealistického románu PĚNA DNÍ : "Pravda je taková, že se masy vždycky mýlí a jedinec má pravdu..."

 

Ten absint bych taky prosil. Dvojitej! V pondělí odpoledne je to třeba.!

 

Tak co budeme řešit? (Ale to se dozvím až zítra, teď musím bohužel tento příjemný podnik opustit...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Diskutér

Tak, abych tu chyběl... to bych si neodpustil. Bravo, cigi... wink.gif žádný chlupy, žádné ještěrčí oprátky, žádné zbůhdarma rozhazované milióny...

 

Jo, svět mozků... svět postojů, to je jedna velká neznámá.

 

Takže, můj první příspěvek -

 

Kdyby mi někdo vyprávěl jestli je vůbec možné prožít ve svobodné společnosti lidí, u nichž se dá předpokládat že neprodělali lobotomii, včerejšek, nevěřil bych. Copak, zavádět censuru, ustavovat dráby, to všechno chápu... ovšem, že je možné, aby tu hordy diskutérů strkali hlavy dobrovolně do chomoutu, oslavně horovali za nastolené právo redukce diskuze... to mi nedovolilo včera dlouho usnout... Tedy, já dovozuji, že to psali zejména mladí diskutéři... a jsem opravdu zděšen z té absence vlastní hrdosti, z té absence touhy vykřičet do světa "svou" pravdu... z té stádní oddanosti autoritě... to jsem opravdu nečekal.

 

Ovšem... ono je to jenom dočasné. Totiž paradox drába spočívá v tom, že čím lépe dělá svou práci, tím hůře vypadá celkový výsledek. Tenhle experiment může dopadnout jen dvojím způsobem - do ztracena nebo do propadliště.

 

A tak... pišme, dokud to půjde. Napsal jsem teď šílenou větu... jen ji domysleme...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

...dopadnout jen dvojím způsobem - do ztracena  nebo do propadliště...

Tak do propadliště jsme poslali Diskutéra, stačil mu měsíc a málem rozeštval polovinu fóra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to pravda, taky nechápu to dobrovolné strkání hlav do písku... Jediný účel tohoto je pohodlnost některých fóristů, kteří místo aby na sobě makali, vlezou do kobky, a jásajíce o sto péro házejí oknem kobky klíči po okolojdoucích... aby pak - jakmile vyhodí poslední klíč - zjistili, že dveře kobky jsou zamčené.

 

Není opět mezi námi Julio Jurenito?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dadaisti, dekadenti, nihilisti... Všechno to byli symaptičtí klucí. Jako třeba včera večer Tiger Lillies v Arše. Nebyl tam někdo? Bylo to fakt něco. Zhudebněný Lovecraft. Poeticky morbidní nádhera!

 

Mimochodem, pod rukávy ošuntělých fraků jim všem občas vykoukly pěkné hodinky. Zřejmě tedy pěkné. Bylo to moc daleko...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Onehdá v dobách, kdy se řešilo "Diskutér - osobnost bez hodinek", jsem si zkusil Diskutéra představit jako reálnou osobu mimo svět fóra a světe div se - přišel jsem na pana Horáčka (půlku dvojice Hapka+Horáček). Jazyk, styl, názory, na ruce čupr hodinky ale ne na chlubení... nic ve zlém, Horáček mi nevadí :-) )) a vlastně mi nevadí ani Diskutér :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Likvidace Diskutéra mi připadá jako velmi smutná záležitost. Ale ono se to vlastně nevymyká obvyklým procesům v každé skupině. Ten, kdo je výrazně jiný, musí být zlikvidován, vyloučen, potrestán, protože jeho "jiné" chování skupinu zneklidňuje.... (Její členové se zpravidla domnívají, že je přímo ohrožuje...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem otřesen stupňující se represí. Máte někdo nápad, jak zabránit průniku cenzury alspoň sem? S esteblišmentem totiž již nemá cenu pasivně diskutovat - oni prostě přešli do ofenzívy a jednají - diskuze je tedy k ničemu. Moje protiopatření budou sahat od doočíbijícího nedodržování pravidel v ostatních vláknech (stejně jsou na nic - diskutér je neporušil), přes úplné embargo ostatních vláken až po pořádání ničivých trollských nájezdů - tím myslím pochopitelně opravdu bolestně ničívých. Kdo se přidá - můžeme to organizovat.

 

No tak to jste mi udělali radost, hosté prvního večera tady v untergruntu (umístění cabaretu je docela dole na tématickém přehledu). Pofoukejte diskutérovi - snad se tu objeví pod novým nickem - bolístky a pak hurá do toho !

 

Kamile - vysocí představitelé esteblišmentu, co se podílejí na lynčování kolegů stejně jako ti, co ho nahlas či potichu schvalují tu nejsou vítáni - už sem ani nepáchni!!!!

 

hciq - správnej vohoz ! Ta habsburgská dvouhlavá orlice (nebo je carská ?) a k tomu májské (nebo čínské?) ornamenty a hightecovej flipper pod sklíčkem - to je nářez hodný pro naše první téma - URWERK - pradílo prostě tady to je!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Anarchia, tetované myši.Cigi len aby si nakoniec nebol ako ten "establišment". Tiež vyháňaš a zakazuješ. Že ty si to chytil smile.gif Keď sloboda, tak aj pre nich.Nech obhajujú prečo upálili túto čarodejnicu.

 

2 hciq- Harry Winston to už ďalej posúva.A celkom mu to ide, podľa mňa.Opus V. je už blízko dokonalosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...