Guest Snow Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 BLANCPAIN Fifty Fathoms BATHYSCAPHE Chrono Flyback zdroj - Oceanictime?
bandicoot Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Hodně velká paráda. Překvapuje mě ale, na kolik luxusních hodinek se dává hadr.
Guest Snow Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Viď. Blancpain, Chopard, bůhví, co viděli kluci v Baselu na NATO strapu. Musíme vyzpovídat Kamila, vtáhneme ho zase do Gate.
Daemonultimate Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Jedny z mejch dream.Zasněnej pohled.
Viktor Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Kamil zůstal doma.Lepší než tří-ručky bez chrona, to určitě. Ale pořád trochu divný hodinky. Velký ručky ošklivý. Malý ručky chrona neviditelný. A pak ty malý nipple indexy.
instant Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Presne tak. Trojruckam nerozumiem, tieto su vyrazne lepsie. Ale stale tam nieco neladi, neviem co presne. Mozno sa im nehodi len ten brand...?
JMB Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 No, není to výbec zlý, dát na takhle drahý hodinky NATO, to chce koule Jsem zvědav, kdy uvidím prvního člověka v obleku s hodinkama na hadru.
Kid_A Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 velmi zajimavej trend a myslim, ze to krasne dokresluje, ze velky brandy sledujou fora a diskuze fanousku:)) Viď. Blancpain, Chopard, bůhví, co viděli kluci v Baselu na NATO strapu. Musíme vyzpovídat Kamila, vtáhneme ho zase do Gate.
sery.vlk Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Měl jsem možnost zblízka si prohlédnout a vyzkoušet na ruce základní modely (bez stopek). Hodně jsem od nich očekával, coby od menší a jednodušší varianty FF. Zpracování naprosto perfektní, minimalistické zdobení strojku a našedlý broušený číselník u ucelové reference jsou dechberoucí, jenže: na jednoduchý číselník aplikavali indexy z totálně vyleštěného bílého zlata (jak je u blancpainů zvykem). V osvětlení, jaké bylo na prodejně, to z metrové vzdálenosti vypadalo, jakoby do číselníku vsadili brilianty, takové to házelo odlesky. A to mi stylově k potápkám, byť kancelářským, nepasuje, ale vůbec, a celou tuto reedici to pro mne zabilo... U tohoto chrona to bude podobné; fotky/rendery zde ukazují s bídou 10 % skutečnosti.
cigi Posted April 11, 2014 Report Posted April 11, 2014 Tohle je moce srdcovní řada blancpain, nenucený nevtíravý neotřelý nenápadný mistrovství !!
Recommended Posts