Jump to content

BLANCPAIN Fifty Fathoms BATHYSCAPHE Chrono Flyback

Recommended Posts

Posted

Viď. Blancpain, Chopard, bůhví, co viděli kluci v Baselu na NATO strapu. Musíme vyzpovídat Kamila, vtáhneme ho zase do Gate.

Posted

Kamil zůstal doma.

Lepší než tří-ručky bez chrona, to určitě. Ale pořád trochu divný hodinky. Velký ručky ošklivý. Malý ručky chrona neviditelný. A pak ty malý nipple indexy.

Posted

No, není to výbec zlý, dát na takhle drahý hodinky NATO, to chce koule :) Jsem zvědav, kdy uvidím prvního člověka v obleku s hodinkama na hadru.

Posted

velmi zajimavej trend a myslim, ze to krasne dokresluje, ze velky brandy sledujou fora a diskuze fanousku:))

Viď. Blancpain, Chopard, bůhví, co viděli kluci v Baselu na NATO strapu. Musíme vyzpovídat Kamila, vtáhneme ho zase do Gate.

Posted

Měl jsem možnost zblízka si prohlédnout a vyzkoušet na ruce základní modely (bez stopek). Hodně jsem od nich očekával, coby od menší a jednodušší varianty FF.

Zpracování naprosto perfektní, minimalistické zdobení strojku a našedlý broušený číselník u ucelové reference jsou dechberoucí, jenže: na jednoduchý číselník aplikavali indexy z totálně vyleštěného bílého zlata (jak je u blancpainů zvykem). V osvětlení, jaké bylo na prodejně, to z metrové vzdálenosti vypadalo, jakoby do číselníku vsadili brilianty, takové to házelo odlesky. A to mi stylově k potápkám, byť kancelářským, nepasuje, ale vůbec, a celou tuto reedici to pro mne zabilo... U tohoto chrona to bude podobné; fotky/rendery zde ukazují s bídou 10 % skutečnosti.

• 2 weeks later...