Jump to content

Cartier Astrotoutbillon Carbon

b0ris

Recommended Posts

Posted

Tak, pani, som na cakacej listine. Ako iste viete, je to limitka. Maju posledny jeden kus. Tak co poviete? Kupit/nekupit? Cena pojde hore, alebo ostane?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Som sa musel pozriet do kalendara, ci neni 1. april uz dnes, resp. neviem si inak vysvetlit, ze si clovek objedna hodinky za 220 000 dolarov a nasledne sa na internete spyta ludi s hodinkami +- 2000 dolarov, ci si ich ma kupit.

Posted

Som uz posledny, a mozu byt moje. Tak neviem ci to bude take ze ci pojde cena hore. No, cena v cartier wien je 180k ?. :-) takze slusna cena :-)

Posted

To ma byt investicna onania? Alebo sa ti pacia, chces ich nosit a chces kupit za co nalepsiu cenu ?

Posted

Presne ako si to napisal. Bal by som sa ze ich niekde doskrabem, znicim, atd... :( cize budu tak ako moje PP, Breit, PAM,... Vacsinou len vo watchwindery... ;)

Posted

bOrisi my tady máme rádi hodinky, takže takové výkřiky do tmy se nesetkají moc s ohlasem. 
Pokud máš nějaké super kousky, tak se prosím pochlub, na každé živé fotky PP se tady fakt těším. 

Pravda je, že kupujeme hodinky spíše z jiných důvodů. 

Takže pokud chceš rozvinout nějakou smysluplnou debatu, tak se zkus smysluplněji ptát a přidej špetku pokory. Na Ferarri fórum taky asi nevlezeš s prvním příspěvkem: "Poleze La Ferarri nahoru?" a druhým "Stojí 65 mega, ale můžu ho mít za 60. Mám ho postavit do garáže a doufat, že ho prodám za 75?"

Posted

Kua, toto vyzera na - invaziu "mmzmskch kktv", ktoru už davno predpovedal veštec instan - ako vyšitu, tu si hodim žetónik?bo tu fakt citit potencial.

bOris, ideš!?.stlačil som "follow" - show sa môže začať :-)

F.

Posted

Kua, toto vyzera na - invaziu "mmzmskch kktv", ktoru už davno predpovedal veštec instan - ako vyšitu, tu si hodim žetónik?bo tu fakt citit potencial.

bOris, ideš!?.stlačil som "follow" - show sa môže začať :-)

F.

myslilm ze tvojim neomalenym prispevkom si to zabil este skor ako sa nieco zacalo a b0ris nam ziadne fotky neukaze..

PS: hovori sa ze chodit s bubnom na zajace.

PPS: bodaj by som sa mylil.

Posted

Jj, žádné foto asi nebude, ze? A já se tak těšil, ze tu všichni budeme moci chválit a závidět, ale ono asi nebude ve finále co...

??? ? iPhone ??

Posted

neverim, ze by kdokoliv, kdo by si kupoval hodinky za 5 mio, lezl na nejaky forum a oznamoval to celymu svetu... (mimochodem za ty prachy zrovna tyhle hodinky nic moc)

Posted

Jj, žádné foto asi nebude, ze? A já se tak těšil, ze tu všichni budeme moci chválit a závidět, ale ono asi nebude ve finále co...

??? ? iPhone ??

Mas krasny TAPATALK podpis, bratu ,-) kvitujem. Br! Br!

F.

Posted

No :-D posledně když jsme seděli v hospodě, tak mi kamos z prdele přenastavil jazyk v iPhone nu tuhle hatmatilku a i když jsem to vrátil zpět, tak mam všechny aplikace v tehle obrázcích :-D

??? ? iPhone ??

• 2 weeks later...
Posted

Ale dockame, dockame... Len par zavistlivcov sa asi nedocka...

Posted

Super, bude to ale prekvapivé?b0ris. 

Vačšinou tu takéto náhle vystúpenia super borcov končia ako súťažiaci zo Superstar, keď ten hype skončí .-)

Takže, Ty prinesieš rozdiel

To sú slová do bitky!  :gunsmilie:

F.

Posted

Za x set tisíc bych asi také čekal nějakou větší ránu, ovšem na druhou stranu, není to zase žádná tragedie. Jen se podívejte. Nebýt poznávacího znaku Cartieru, to nešťastného cabouchonu, byly vlastně krásné, ne že ne. A navíc, třeba se kolegovi onen cabouchon líbí.

Být na jeho místě, koupil bych si za tu strašnou hromadu peněz několik krásných hodinek. Například Jaeger-LeCoultre Geophysic v oceli (nedám si pokoj) avpk3r.gifavpk3r.gifavpk3r.gif. Následně třeba Glashütte Original ? Seventies Chronograph Panorama Date a pak třeba do lesa Omega SEAMASTER AQUA TERRA 15?000 GAUSS, protože mít cca pět milionů na jedny hodinky, byl bych velký hráč  :) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...