Jump to content

do 20. tis, 44+, kov. tah, k motorce, spíše mech.

Recommended Posts

Posted

Sháním inspiraci pro dárek - do cca 20 tis., 

něco nové, staré, ale v super stavu. 

Jako první hodinky má ML Masterpiece Le Chronographe , je to kus chlapa s velkou rukou. 

Jsou dvě varianty: 

a) vadí mu, že k ML není tah a moc se nehodí k motorce ( HD Night Rod ), takže něco s koulema, charismatem. 

Uvažoval jsem o Aerospacech, ale asi budou malý

b ) nebo něco jako Zenith Special, Longines MVS, nějakou vojenskou fajnšmekřinu. 

c) nějaké chrona, něco jako Autavie, ale to se nevlezeme

Díky 

Posted

čo tak niečo z Glycine airman ?sú chrona, ťah sa dá dokúpiť, k motorke sa snáď budú hodiť, v rade airman má aj vačšie kúsky, je to vojensko / pilotná fajnšmekrina, aj chrono..

Posted

Hodinky to ustoja v pohode, vacsinu vibracii pohlti telo motorkarovo. Btw, na harlej sa podla bontonu hodinky nenosia, neviem ci viete.. ;-)

To jsem netušil. Ani večer na srazu je nemůžeš vytáhnout? :)

BTW: Nightrod taky není čistokrevný HD, ne? :)

Posted

To jsem netušil. Ani večer na srazu je nemůžeš vytáhnout? :)

BTW: Nightrod taky není čistokrevný HD, ne? :)

...som chcel presne napisat ze "ale na Nightrod je to jedno :)" ale netusil som kolki z vas su natolko do motoriek ze by tu hlboku tezu pojali v plnej dimenzii a suvislostiach :)

K hodinkam - v Easy Rider je scena ked Cpt.America (Fonda) demonstrativne zahodi hodinky. Ma to symbolizovat ze cas prestal hrat ulohu, prislusnost k inemu zivotnemu stylu atd. Je okolo toho cela urban legend a sam Fonda si z toho obcas robi prdel - vid shagove foto. V komedii Wild Hogs hra Fonda staru skolu, motorkara ktory tych styroch mamlasov na konci zachrani a ked uz je po vsetkom, zhnusene sa na nich pozrie a povie im "a nenoste hodinky ked jazdite".

Fakt je ze vacsina riderov na harleyoch hodinky proste nenosi. Ale ze by za to niekomu ukrutili hlavu to asi nie. Maximalne bude za manekyna :)

Posted

Souhlasím s Instantem, že hardcoristi mající to jako životní filozofii je asi nebudou nosit. Na druhou stranu pravdu má i Shag, že to procento s hodinkama bude dnes i mezi nimi velké. Nicméně sem raději šupejte tipy na to, co koupit...má Nightroda, jak jsme zmínili, není to čistokrevník, proto jsou tam volnější pravidla a navíc ty hodinky nejsou určitě primárně určeny na motorku... :)

Posted

Sháním inspiraci pro dárek - do cca 20 tis., 

něco nové, staré, ale v super stavu. 

Jako první hodinky má ML Masterpiece Le Chronographe , je to kus chlapa s velkou rukou. 

Jsou dvě varianty: 

a) vadí mu, že k ML není tah a moc se nehodí k motorce ( HD Night Rod ), takže něco s koulema, charismatem. 

Uvažoval jsem o Aerospacech, ale asi budou malý

b ) nebo něco jako Zenith Special, Longines MVS, nějakou vojenskou fajnšmekřinu. 

c) nějaké chrona, něco jako Autavie, ale to se nevlezeme

Díky 

Co třeba tohle .Na krámě nový za čtyřicet.Jsou docela masivní,na velkou ruku akorát.

Posted

Koukal jsem na ně, ale nejsem si Eposem jistý...i když za tu cenu je to dobrá koupě.

Posted

viem si predstavit ze by namiesto kruzku v uchu vedel zakomponovat nejake mensie nekroxxx style hodinky... spolujazdkyna mu moze potom sepkat do ucha presny cas ;)

Tom-Harley-Davidson-WLC-1942-tattoo.jpg

Posted

misoo jak jsme se tady ve vlákně už dobrali, ne každý, kdo má HD je pokerovanej, fusatý týpek v džisce, kterého právě pustili z vězení :) Navíc Night rod je hodně "casual" HD. 

Motorku jsem zmínil proto, že kolega je poctivý motorkář, který se k Nightrodu probral přes nespočet jiných mašin, které ještě hoodně překopával. To znamená, že ji nemá na honění trika, ale protože jí má fakt rád. 

Jinak jezdí na ni i "portoričani v tričku", kteří čekají na holky v plavkách

i316521.jpg

Kuci v teniskách

harley-davidson-night-rod-special_.jpg

A opravdoví drsňáci! 

2011_night_rod_special_by_killswitch1970

Ale hodinky nemá nikdo. :) 

Posted

Tak pro drsnaka na motorku mne jako prvni napadly B.R.M ale to je tak minimalne dvojnasobek, nadruhou stranu ono to vzdy konci na dvojnasobku nez se zamyslelo  :lol2:

B.R.M

Posted

Tak pro drsnaka na motorku mne jako prvni napadly B.R.M ale to je tak minimalne dvojnasobek, nadruhou stranu ono to vzdy konci na dvojnasobku nez se zamyslelo  :lol2:

B.R.M

Hoši vy jste užiteční jak automat na kondomy ve Vatikánu... :) 

Takže rekapitulace: 

Je to dárek, takže limit se ( významně ) nepřekračuje. Mají to být druhé hodinky, volno tráví krom jiného na motorce, takže něco k tomu ( není drsný motorkář ). Nejlépe s tahem a 44+. 

Zatím se mi líbí nejvíce Airmany 46mm ( je na ně tah? ), Lagunare.

Z vintage ( kde je velikost 41+ ) Zenith Special, Longines MVS ( Eterna, Lemania ). Hujerky v chrono se nevlezem, co? 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...