Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Svýho času je mívali na Aukru právě s tim safírem a na tahu.Cena byla kolem osmičky.V poslední době už jsem je tam neviděl.Ale když zapátráš určitě je najdeš.

Jinak jestli se Ti líbí designově,technologicky není s Eco-drive problém a zpracování mají slušné.Titan je bezva i s tahem.Nemají radiocontrol,což vůbec nevadí,hlavně že maj perpetual.V tomhle případě vidím tachymetr na úkor věci,vytváří větší přeplácanost než je třeba a také se subcifry vs indexy si mohli dát při této velikosti větší práci.Ale celkově vzato se mi funkčně líběj.

Edited by Daemonultimate
Posted

No jo Honzo, umíš :) ...

snažil jsem se. Je-li ta možnost, tak proč ne nakonec...  :)  Záleží na vkusu každého soudruha

Posted

Tak je to nesmysl platit více, když jsou za lepší cenu na íbeji :) 

Posted

no otázka je jestli je to pravé.... :helpsmilie:, jinak bych s tím neměl problém, pokud by někdo něco objednával tak se klidně přidám ale ty peripetie s DPH+CLO k tomu skoro bez záruky, nevím jak tyto obchody chodí , ale díky za info., jenže těch modelu co se mi líbí je víc ale poměr cena výkon je toto dost zajímavé...

Posted

no otázka je jestli je to pravé.... :helpsmilie:, jinak bych s tím neměl problém, pokud by někdo něco objednával tak se klidně přidám ale ty peripetie s DPH+CLO k tomu skoro bez záruky, nevím jak tyto obchody chodí , ale díky za info., jenže těch modelu co se mi líbí je víc ale poměr cena výkon je toto dost zajímavé...

kdo se bojí, nesmí na fórum...

Posted

Jsou pěkně laděný ke golfu,diametrální rozdíl proti prvnímu funkcema přeplácanýmu modelu.Je potřeba zvážit,či chrona nebo Ti stačí hodinky bez stopek,korunka je tam úmyslně,mně teda nepřekáží,ale někteří Ti řeknou,že je to tak lepší,zvláště u sportu.

Posted

Nemám podmínku chrono + X funkcí o to víc budou kvalitnější jiné věci na hodinkách pouzdro, řemen, u toho 1.modelu se mi hlavně líbil perpetual kalendář to ostatní bylo jak-si taksi navíc

• 4 weeks later...
Posted

Mám ty se safír.sklem model BL5251-03 L komplet

Dokoupen nerezový tah a naprostá pohoda.Bezvadně se nosí a přesnost výborná.

Chci je prodat tak pokud by byl zájem tak SZ.

Zatím nemám příspěvky abych mohl něco nabídnout a nechci psát blbosti typu to je  super... ,bezva... atd :-(((

Ko1