Pege1012 Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Prosím o radu, jak vložit na uhrforum.de poptávku do sekce koupě? Hledám marně možnost založit nové téma, nebo publikovat téma.Díky za radu .
Bert Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Marktplatz, Angebote, Forum - Optionen, Ein neues Thema erstellen Teda, pokud jsi členem :-)
bubuking Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 ppokud hledáš.(tj. chceš poptat)..tak je to téma "Gesuche"...viz hardcopy
bubuking Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 ppokud hledáš.(tj. chceš poptat)..tak je to téma "Gesuche"...viz hardcopy hmm tak hardcopy vloži nejde...tak ještě linkhttp://uhrforum.de/newthread.php?do=newthread&f=26
Bert Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Aha, HLEDÁŠ, takže nikoli Angebote, ale Gesuche ... stárnu, blbnu, nečtu pozorně :-(
Pege1012 Posted April 2, 2014 Author Report Posted April 2, 2014 No jo, právě že na Marktplatz se dostanu, ele to další - Angebote, Forum - Optionen, Ein neues Thema erstellen tam již nikde nevidím.Jinak členem jsem a přišlo mi již i plné potvrzení účtu od moderátora.
bubuking Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 klikni na můj link a jseš tam..je nahoře nalevo....
Pege1012 Posted April 3, 2014 Author Report Posted April 3, 2014 Čau tak opravdu mi to nejde, dostanu se na forum-optionen, a potom mi to nabízí jenom možnosti Dieses Forum als gelesen markierenDieses Forum abonnieren?Eine Ebene nach oben Ještě mne napadá, jestli jako čerstvý člen., i když schválený nemám omezený přístup k některým funkcím?
stepecken Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Ano má to nový člen obmedzene Mne to išlo az o 4,5 týždňa
Pege1012 Posted April 3, 2014 Author Report Posted April 3, 2014 Ano, jsem si to tak nějak myslel, tož tak díky za rady budu muset čekat.
Recommended Posts