Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dovoluji si sem hodit fotky hodinek Doxa s budíčkem, jedná se o limitovanou sérii 25 ks, pouzdro je 18 kt. zlato., překlápěcí spona zřejmě také. 

Díky svému hodináři jsem měl možnost je držet včera v ruce, dnes jsou již na cestě ke svému majiteli... prý někde na moravě.

Myslím si, že se hodně povedly. Jen tak pro zajímavost.... dělá ještě někdo hodinky s budíčkem? Myslím tím dnešní produkci.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Delawer
Posted

Tady jsem k nim objevil něco víc :-)

Bráno zde: http://forums.watchuseek.com/f34/doxa-golden-alarm-856662.html

Posted

Peknej "cinskej" budik. Budicky dela stopro JlC, Lange,atd. bude toho dost....myslim, ze se tu jeden cas ptodavaly budickovy Baume Mercier.

Posted

Peknej "cinskej" budik. Budicky dela stopro JlC, Lange,atd. bude toho dost....myslim, ze se tu jeden cas ptodavaly budickovy Baume Mercier.

doxa je čína?

Posted

Taky tady ne příliš oblíbená Festina dělá hodinky s budíčkem. Jedny TdF 2005 z předchronomagorského období mám ze setrvačnosti ještě pořád doma ;)

Posted

Je vidět že Festinu vůbec neznám fakt mě překvapilo to,že dělá mechaniku a dokonce s takovou komplikací.Frantíku,musim k Tobě na školení.

Mluvil tady nekdo o mechanice? Ptal se na hodinky s budikem...

Posted

Pokud se bavime o quartz budickach tak pak seiko, citizen, pulsar a dalsi to strkaj do svych chronografu uz dlouhy roky. Jedina mechanika od festiny ktera kdy stala za rec byl dul time model - tusim ze se jmenoval manhatan? - ale rvali do nej miyotu a misto safiru mineral.

Posted

Mluvil tady nekdo o mechanice? Ptal se na hodinky s budikem...

Jo ták a já žil v domnění,že i děti vědí o budiku v baterkáčích,tak to joooo.Vůbec mě nenapadlo,že tazatel je v tomto zaostalý.Tak to se omlouvám,Frantíku zrušit poplach.

Posted

Jo ták a já žil v domnění,že i děti vědí o budiku v baterkáčích,tak to joooo.Vůbec mě nenapadlo,že tazatel je v tomto zaostalý.Tak to se omlouvám,Frantíku zrušit poplach.

Máš dnes rýpavou? Já ne. Žij blaze...

Posted

Takze abych upresnil. Samozrejme jsem myslel budicek v mechanice. Divim se, ze sem nikdo neuvedl digitalky ;-).

To ze stara produkce Poljotu a dalsich budicky delala vim. Mel jsem na mysli neco novodobeho...

Posted

A k tomu cinskemu budiku. Ja Doxu povazuji stale za svycary. To kdo je zkoupil je jina. Ovsem kdo vlastni napr. Epos take asie a mohl bych uvadet dal. Hromada svycarskych znacek patri davno pod asii

Posted

To ze stara produkce Poljotu a dalsich budicky delala vim. Mel jsem na mysli neco novodobeho...

Tak znovu ... novodobe kusy Vulcain Cricket (vsade, kde je napis Cricket, tak to cvrlika ...), JLC a ich Memovox, Fortis Chronograph Alarm GMT, Blancpain Leman GMT Alarm, je toho plno ...

Posted

Hehe, jeden vulcain cricket je zrovna na prodej v prodejni sekci..:)

Posted

Tak znovu ... novodobe kusy Vulcain Cricket (vsade, kde je napis Cricket, tak to cvrlika ...), JLC a ich Memovox, Fortis Chronograph Alarm GMT, Blancpain Leman GMT Alarm, je toho plno ...

Tak Vulcain je známý, ovšem nevěděl jsem, že ve výrobě modelu cricket pokračují. Ovšem je jich je až tolik, to jsem netušil. Moc na ně nikde nenarážím...