wyllyk Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Do rukou se mi náhodou dostaly tyto hodinky, dokáže mi prosím někdo pomoci s tím, jestli jde o originál? Děkuji. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Frostie Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 (edited) viděl jsi někdy origo alespoň na obrázku? Jak píšou kluci přede mnou, píši i já: FAKE! Edited April 3, 2014 by Frostie
Krakonosh Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Navrhuju předat místní testovací kalach grupě, ať to prověří, ale předběžně fake
Sphinxx Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Já bych skočil do Carollina, úplně bych to nezavrhoval :D ... a zdejší čistící komando "Strít Glajd@Karpáčo" by to mohlo prověřit také :) ...
Bert Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Jak PŘEDBĚŽNĚ????? Človíčku, vždyť tohle je horší než Breitlingen (znalci pamatují :-)
Frostie Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 (edited) Já bych skočil do Carollina, úplně bych to nezavrhoval :D ... a zdejší čistící komando "Strít Glajd@Karpáčo" by to mohlo prověřit také :) ...předpokládám, že kucí už mají nabito a jsou připraveni na další "certifikaci pravosti"... Edited April 3, 2014 by Frostie
prischera Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Krakonosh Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Bert: předběžně, rozhodující bude výsledek balistické zkoušky
Liqid Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Gratuluji ti k vlastnictví pěkného terče na test munice.
Sphinxx Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 (edited) Pro informaci - moje origo vs. Tvoje "origo" ... všimni si zpracování, pak sklo, pouzdro, tah, spona a tak dále. Tuhle hrůzu zahoď, kup si origo základní Seika a uděláš víc parády , hlavně s origo modelem . Edited April 3, 2014 by Sphinxx
spineshank Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 mě přijdou pravý skočil bych s něma někam na přeleštění a pak udělaj teprve parádu btw do kolikátého mají datum???
Guest YPO Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 úplně stejný akorát s černým číselníkem má bejvalej kolega -- dal za ně desítku, tak sem mu je pochválil, aby nebyl smutnej
Recommended Posts