Jump to content

Recommended Posts

Posted

Do rukou se mi náhodou dostaly tyto hodinky, dokáže mi prosím někdo pomoci s tím, jestli jde o originál? Děkuji.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

viděl jsi někdy origo alespoň na obrázku? Jak píšou kluci přede mnou, píši i já: FAKE!

Edited by Frostie
Posted

Já bych skočil do Carollina, úplně bych to nezavrhoval :D :D ... a zdejší čistící komando "Strít Glajd@Karpáčo" by to mohlo prověřit také :) :) ...

Posted

Jak PŘEDBĚŽNĚ????? Človíčku, vždyť tohle je horší než Breitlingen (znalci pamatují :-)

Posted (edited)

Já bych skočil do Carollina, úplně bych to nezavrhoval :D :D ... a zdejší čistící komando "Strít Glajd@Karpáčo" by to mohlo prověřit také :) :) ...

předpokládám, že kucí už mají nabito a jsou připraveni na další "certifikaci pravosti"... :mobile:

Edited by Frostie
Posted (edited)

Pro informaci - moje origo vs. Tvoje "origo" ... všimni si zpracování, pak sklo, pouzdro, tah, spona a tak dále. Tuhle hrůzu zahoď, kup si origo základní Seika a uděláš víc parády :) , hlavně s origo modelem :) .

Edited by Sphinxx
Posted

mě přijdou pravý :lol2: skočil bych s něma někam na přeleštění a pak udělaj teprve parádu :lol2:

btw do kolikátého mají datum???

Posted

úplně stejný akorát s černým číselníkem má bejvalej kolega -- dal za ně desítku, tak sem mu je pochválil, aby nebyl smutnej