Přejít na obsah

Glashütte Original Seventies Chrono Panorama Date


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Vzdy a vzdy tu nad nima slintam, mozna nejhezci hodinky na foru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktuálně sháním čistou date verzi rovněž s modrým cifrem, ačkoli chrono verze je rovněž neskutečná. Pouze si potřebuji doma obhájit cenu - myslíte, že si budou tyto hodinky +- rozumně držet cenu, resp. nebude závratná ztráta při prodeji ? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsou to Rolby se statisícovou produkcí, ?lepších? GO se ročně dělá pár kousků - a podle toho samozřejmě vypadá i ?second hand? nabídka na Chrono24 (kdekdo nabízí, ale fyzicky je ?překupníci s produktovkama? nikdy neviděli). V případě Seventies hlavně bacha na ?výhodné? nabídky oholené (při ?slevě? o cca 5-10k) o origo tah. Přitom i ta divná guma nebo kožka s (celkem pitomou origo překlápěčkou) stává samostatně nesmysl (>20k?), zatímco za samostatně dokupovaný (a opravdu řádově lepší!) ocelový tah tu místní svého času vyvalili snad 3x tolik...  :wacko:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušel jsem si je a jsou na mou ruku podobně jako Monaka tak nějak moc cihličkovitý. To je ale subjektivní věc. Objektivně jsou naprosto nádherný, strojek je parádní. Snad časem v Glashütte trochu zjemněj to svoje humpolácký logo, jejich výrobky by si to (zejména na rotoru) zasloužily. Ale hlavně ty cifry, to je prostě žrádlo. Stříbrnej i šedej jsou fajn, ale limitovanej zelenej a především tenhle standardní modrofialovej, to je... to je... to se nedá popsat, to se musí vidět. V Pforzheimu prostě žijou machři se zázračnejma rukama. Máš Radku můj respekt, koupils fantastickej kus hodinařiny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stříbrnej i šedej jsou fajn, ale limitovanej zelenej a především tenhle standardní modrofialovej, to je... to je... to se nedá popsat, to se musí vidět. V Pforzheimu prostě žijou machři se zázračnejma rukama. Máš Radku můj respekt, koupils fantastickej kus hodinařiny.

 

Martine, ta zelená, ta je absolut. Jinak souhlasím s výše uvedeným.

 

Radku ta poslední fotka na této stránce mi nedá spát. Díky moc. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Né, že bych Tě chtěl Martare nějak provokovat, ale to jsi ještě (asi) neviděl jejich modrou zasazenou do platiny .... :-) Velká paráda!

Tu jsem fakt neviděl, ale něco mi říká, že ta platina z cihličkoidního pocitu na ruce moc neubere, naopak... :D

 

Obecně platinu na hodinkách vyjma příležitostnejch oblekovek moc nechápu. Super drahá, super těžká, a pŕitom měkká jak sviň. Je to takovej fyzikální podraz, od matroše s touhle hustotou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...