Radek124 Posted September 7, 2020 Report Share Posted September 7, 2020 Září musí být jak na potvoru hezky... Link to post Share on other sites
Radek124 Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 Podzimní listí, koronavirus jistí... Link to post Share on other sites
Irwinek Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 Můj šálek čaje to tedy není, ale jinak jsou nádherné Link to post Share on other sites
Radek124 Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 (edited) Podvečerní zlatá hodinka, podzimní zlatý déšť a celoroční Glashütte ORIGINAL Edited November 6, 2020 by Radek124 Link to post Share on other sites
Radek124 Posted January 4 Report Share Posted January 4 Jen pro zajímavost, všichni víme že Chrono24 trpí otravnou tendencí podsouvat i dávno poptávané a pořízené modely - nicméně tohle kombo "nové+původní" mě zaujalo, minimálně jako připomínka toho jak si v 60. letech v Glashütte představovali design pro příští dekádu - a co se tam pak (v podobném duchu ale už ve švýcarské režii) vyrábělo o půlstoletí později... Link to post Share on other sites
Bayard Posted January 4 Report Share Posted January 4 Jedna technická k obrázku teda k tomu původnímu typu..... Link to post Share on other sites
beerlao Posted January 4 Report Share Posted January 4 před 13 hodinami, Bayard napsal: Jedna technická k obrázku teda k tomu původnímu typu..... Tak konečně vidím v reálu tu často se kazicí součástku opotřebením ,tedy pokud se nemýlim tak správný název zní můstek datového zařízení který je z plastu viz. Foto 1 a východoněmečtí soudruhové to jaksi nedomysleli že to udělali z plastu ....nebo to byli průkopníci takzvaných k.rvítek už tehdy ??... Problém i spezimatikú... Link to post Share on other sites
beerlao Posted January 6 Report Share Posted January 6 Samozřejmě jsem myslel Spezichronú ne spezimatikú... Link to post Share on other sites
Radek124 Posted Wednesday at 03:12 PM Report Share Posted Wednesday at 03:12 PM No tak snad radši zpátky k Seventies... Link to post Share on other sites
Recommended Posts