Jump to content

IWC Portuguese Chrono Classic Edition Laureus L.E.

Recommended Posts

Posted

Řemen by se mi líbil spíš ten co je na fotce s dýnkem. Od pouzdra. I když je to asi jen omyl grafika.

Jsou to krásný hodinky. Miluju tyhle pístový tlačítka a taky sdružený subdialy s dvěma stupnicemi pro každou z ruček.

A ta spona a červený akcenty jsou těmi správnými třešničkami.

Posted (edited)

Bez chyby. Ten kobaltovy odstin modre je uzasny. Modre IWC bych nekdy moc chtel, ale ne chrono a navic ty ceny jsou vrazedne. Modre Aquace 2000 by byly jasna volba. Ale i tyhle Portugaly jsou prenadherne.<br />

Edited by Hasňa
Posted

Miluju tyhle pístový tlačítka 

Když jsi zmínil tlačítka, vzpomněl jsem na slova MISTRA hodináře, který mi jednou řekl, že jen kulatá tlačítka se dají pořádně utěsnit ( ta slova mě při pohledu na má chrona poněkud rozesmutnila). I v tomto detailu je vidět, jak má IWC hodinky promyšlené.

Ten kobaltovy odstin modre je uzasny.

Přesně tak. I kdybych nebyl takový fanatický milovník modrých číselníků, do tohoto odstínu, který řadu Laureus už několik let neodmyslitelně doprovází, bych se na první pohled zahleděl.

Jen na okraj. Z Laureus se mi stále nejvíc líbí model IWC Ingenieur Automatic Edition Laureus Sport For Good Foundation. Dáno je to tím, že se jedná o model z řady Ingenieur, který jsem si nejvíc z toho, co vyrábí v Schaffhausenu oblíbil. Ingenieury, to je moje, bohužel však jenom platonicky. 

Posted (edited)

Za me asi tyhle. Neb nechrono a inhaus. ara9u8um.jpg 7eqany6e.jpg 9enasuta.jpg 8adyjy7u.jpg u9unu5ab.jpg A druhe asi ty Ingy. Nechapu, ze je gas prodal, byly to keepers.

Edited by Hasňa
Posted

to Hasňa - prodej gas fakticky nezvládl. Vsadím se, že si parkrát nafackoval před zrcadlem.

Guest JakubWatches
Posted

No je videt ze uz si i vzadu trochu vyhrali 

• 2 years later...