ensi Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Ahoj, dneska jsem si všimnul, že mám na sponě prasklinu v místech, kde se zavírá. Máte někdo zkušenosti co s tím? Díky. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
SCIFI Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Ja bych to neresil ale pokud ti to vadi sikovnej hodinar to snad zaletuje aniz by to slo videt.
Guest dlubix Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Taky bych to viděl na zaletování... nebo výměnu spony. Já osobně bych to ale nechal být.
Cyber Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Nechat být a hlídat na ebayi vršky spony ze stejnýho roku. Až se objeví tak koupit.
ensi Posted April 8, 2014 Author Report Posted April 8, 2014 Díky za názory, zatím to nechám být a uvidím, co to udělá.
Street Glide Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 (edited) ....nová spona stojí asi 10t.Kč,........každopádně bych opravu asi řešil dříve,než se trhlina protáhne k dírce pro osu překlápěcího dílu,....bude se to pak muset roznýtovat a už to při zpětném nýtování a poklepy kladívkem nikdy nevypadá tak dobře jako z manufaktury. ....zavařit či zaletovat laserem ( nedochází k extrémnímu prohřívání okolí ),.......firma Ögussa na Praze 1 :-) Edited April 14, 2014 by Street Glide
Recommended Posts